Yurdunuseven milletvekilliği aday adaylığına müracaat etti.

Yurdunuseven milletvekilliği aday adaylığına müracaat etti.

Yurdunuseven milletvekilliği aday adaylığına müracaat etti.

Yurdunuseven milletvekilliği aday adaylığına müracaat etti.

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven milletvekilliği aday adaylığı için müracaatta bulundu. Yurdunuseven, “Türkiye Yüzyılı yürüyüşümüzde Afyonkarahisar’ımıza, ülkemize, milletimize ve ümmetimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” açıklamasında bulundu.

 

14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimler dolayısıyla AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti Genel Merkez’de başvuru yaptı.

 

“Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin”

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven yaptığı açıklamasa “14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili genel seçiminde Afyonkarahisar’ımız için yeniden aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Rabbim çıktığımız bu Türkiye Yüzyılı yürüyüşümüzde Afyonkarahisar’ımıza, ülkemize, milletimize ve ümmetimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Dua eder dua bekleriz” dedi. 



Haberi Sesli Oku
Cumartesi 20.9 ° / 9.9 °
Pazar 18.9 ° / 7.2 °
Pazar 18.9 ° / 7.2 °
  • BIST 100

    9301,04%-1,01
  • DOLAR

    38,17% 0,54
  • EURO

    43,55% 0,41
  • GRAM ALTIN

    4083,54% 0,54
  • Ç. ALTIN

    6612,78% 0,65