Yedibilim VİP Çocuk Kulübü Kurucusu Gamze Demir ve Yedibilim VİP Çocuk Kulübü Rehber Öğretmeni Nezihat Koç, Gün FM’in konuğu oldular. Demir ve Koç, Yedibilim VİP Çocuk Kulübünün çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktardılar.
“Anne ve babalarımıza ise çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmek kalıyor”
Yedibilim VİP Çocuk Kulübü’nün birinci sınıftan sekizinci sınıfa kadar tüm öğrencilere hitap ettiğini söyleyen Yedibilim VİP Çocuk Kulübü Kurucusu Gamze Demir, “Yedi Bilim VIP Çocuk Kulübü geniş ve uzman öğretmen kadrosuyla özel okul konseptinde tasarlanmış binasıyla kişisel, sosyal, eğitsel ve akademik gelişimde zirvede olmak isteyen çocuklarımızın yanında olmaya devam ediyor. Günlük ödev tamamlama, okuma-yazma etkinlikleri, dil eğitimi, akademik takviyeler, oynayarak öğrenme, sosyal aktivite günleri, her öğrenciye özel ilgi, seri denemeler ve öğlen yemeği gibi birçok konuda öğrencilerimizi destekliyoruz. Anne ve babalarımıza ise çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmek kalıyor” diye konuştu.
Koç, ortaöğretim grubuna yönelik çalışmalarını anlattı
LGS’ye hazırlanan öğrencilere birebir eğitim fırsatı sunduklarını söyleyen Yedibilim VİP Çocuk Kulübü Rehber Öğretmeni Nezihat Koç programda ortaöğretim grubuna yönelik yaptıkları çalışmaları anlattı.