Tarih: 17.09.2024 11:37

Şuhut'ta Ev Yangını: 4 Ev Kullanılamaz Hale Geldi

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde yan yana bulunan 4 evde çıkan yangın köy sakinlerini adeta korku dolu anlar yaşattı. Yangının ardından Şuhut Kaymakamı İzzet Cem Eser ve Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın olay yerine giderek incelemelerde bulundu. 
Yangın Şuhut ilçesine bağlı Akyuva köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Akyuva köyünde Tevfik Selek, İsmail Selek, Sabahattin Selek ve Hasan Samura ait evlerde elektriksel bir sorundan dolayı çıkan yangında 2 ev tamamen yanarken 2 ev ise e kısmen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangını gören çevredeki köy sakinleri durumu İtfaiye ve Jandarma ekiplerine haber verdi. Durumu öğrenen ekipler kısa süre içerisinde olay yerine gelerek yangına müdahale etti. Köy sakinlerinin Canpare yangınla mücadele yaptıkları anlar ise tamamen örnek bir davranış sergiledi. Evleri yanan ev sahipleri kendilerine yardım bekliyor. 

İtfaiye ekipleri gece 02.00'de başlayan yangını sabah 07.00 ile 07.30 arasında söndürdü. 
Yangının ardından Şuhut Kaymakamı İzzet Cem Eser ve Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın, olay yerine giderek gerekli incelemelerde bulundu. Mağdur olan Ev sahipleri ile bir araya gelen Kaymakam Eser ve Başkan Özaşkın, gerekli çalışmaların yapılacağını dile getirdi. 
Şuhut Postası Gazetesi olarak yangında zarar gören ailelerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —