SPOR 19.05.2024 15:32:00 0
Şuhutta 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri Şuhut Şehit Yasin Çubuk Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde büyük bir coşkuyla kutlandı.
 

Düzenlenen programa, Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han, Şuhut Cumhuriyet Baş Savcısı Nurullah Bural, Şuhut Belediye Başkan Vekili Mehmet Sarıtepe, Şuhut İlçe Emniyet Müdürü Onur Bayram Şuhut İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yunus Tosun, MHP Şuhut İlçe Başkanı Ali Durmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Bozkurt, Şuhut İlçe Müftüsü Fatih Aytekin, Şuhut İlçe Sağlık Müdürü Şafak Köse, protokol üyeleri ve çok sayıda öğrenci ve velisi katıldı.


Açılış konuşmasını Şuhut İlçe Spor Müdürü Ahmet Başkurt gerçekleştirdi. Başkurt günün anlam ve önemine binaen konuşmalarını gerçekleştirerek, etkinliklerin hayırlı olmasını temenni etti. Şuhut Şehit Yasin Çubuk Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde gerçekleşen program şiir, jimnastik, tekvando, karete ve müzik gibi birbirinden güzel gösteri ve dinletileri ile devam etti. Daha sonra 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen müsabakalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. 
 

Şuhut Postası Haber Merkezi