GÜNDEM 10.08.2024 13:30:00 0
Şuhut Postası Gazetesinden Kaymakam Esere Hayırlı Olsun Ziyareti

Şuhut Postası Gazetesi İmtiyaz Sahibi Recep Dikici ziyaretleri kapsamında 2024 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi' ile Şuhut Kaymakamı olarak atanan ve geçtiğimiz günlerde görevine başlayan Kaymakam İzzet Cem Eser'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı 2024 yılı 'Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi' ile  Bitlis Vali Yardımcısı olarak görev yaparken Şuhut Kaymakamı olarak atanan Kaymakam İzzet Cem Eser Şuhut'taki görevine başladı. 
Şuhut Postası Gazete’mizin İmtiyaz Sahibi Recep Dikici, Kaymakam İzzet Cem Eser'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. 

Kaymakamlık ve bağlı kurumları ile koordineli bir şekilde yürüttüğümüz çalışmalarla ilgili Kaymakam Eser'e bilgi veren Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Recep Dikici, Kaymakam Eser'e görevinde başarılar diledi. 
Ziyarette bulunan İmtiyaz Sahibi Recep Dikici'ye teşekkür eden Kaymakam İzzet Cem Eser yerel ve ulusal bazda yayın yapan basın organlarının halkın haber alma özgürlüğünü koruma amacıyla mesai mefhumu gözetmeden görev yaptığını dile getirerek basın çalışanlarının önemine vurgu yaptı. 
Önceki görev yaptığı bölgelerde de basın mensupları ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını dile getiren Kaymakam Eser Şuhut'taki görevinde de basın mensupları ile Şuhut'un geleceği için çalışacaklarını söyledi.
Şuhut Postası Haber Merkezi