GÜNDEM 16.09.2024 23:28:00 0
Şuhut İlçe Müftülüğünce Hafızlık Merasimi Düzenlendi

Şuhut İlçe Müftülüğümüze bağlı Şuhut Bölge Yatılı Erkek Kur'an Kursu ve Emine Erdoğan Yatılı Kız Kur'an Kurslarımızda hafızlığını tamamlamış olan 102 hafız öğrencimiz için  hafızlık merasimi düzenlendi.


Şuhut belediye Şelale düğün salonunda  düzenlenen törene Afyonkarahisar milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Fatih Topuz, İl Müftüsü Lütfi İmamoğlu, İlçe Kaymakamı İzzet Cem Eser Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın, ilçe müftüleri ilçe daire amirleri ve Şuhutlular vakfı adına Muharrem Yeğenoğlu, hafızların aileleri ve halkımız katıldı.
Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu; günün anlam ve önemini ifade eden konuşmasında, icazet alan hafızların, hafızlığın gereğini yerine getirdiğinde hem dünyada hem de ahirette aileleriyle beraber Kur'an'ın korumasında olacağını belirterek öğrencilerimizi, hocalarını ve velilerini birkez daha tebrik ettiğini ifade etti. 


İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören  Kur'an-ı Kerim tilavetleri ile hafızların okuduğu kısa sure tilavetleri ve dua ile devam etti. 
Hafızlık icazet töreninin gerçekleşmesingden dolayı yaşadığı mutluluğu ifade eden Şuhut İlçe Müftüsü Fatih Aytekin Hafızlık Merasimine katılım sağlayan herkese teşekkür etti. Program sonunda öğrencilere hafızlık belgelerinin takdimi yapıldı ve çeşitli hediyeler verildi.
Şuhut İlçe Müftülüğü tarafından 'programa katkı ve destek sağlayan tüm Şuhut halkına bütün personelimize ve vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ederiz' ifadelerinde bulunuldu.