PTT BAŞMÜDÜRÜ ÖRSDEMİR'E ÖNEMLİ GÖREV ATAMASI

PTT BAŞMÜDÜRÜ ÖRSDEMİR

PTT BAŞMÜDÜRÜ ÖRSDEMİR'E ÖNEMLİ GÖREV ATAMASI

Afyonkarahisar PTT Başmüdürü olarak 2017 yılından itibaren 6 yıldır görev yapan Şuhut'lu Hemşehrimiz Mehmet Örsdemir, PTT Strateji Daire Başkanlığı Müfettişi olarak atandı.

Hemşehrimiz Ôrsdemir Veda Paylaşımı Yaptı:

2017 yılında Afyonkarahisar PTT Başmüdürü olarak görevlendirilen ve güler yüzlü simasıyla tanınan Şuhut'lu Hemşehrimiz Mehmet Örsdemir PTT Strateji Daire Başkanlığı Müfettişi olarak atandı. 6 yıla yakın sürenin ardından PTT Strateji Daire Başkanlığı Müfettişliği görevine ataması yapılan Örsdemir bir paylaşımda bulunarak Afyonkarahisar 'a veda etti.

Hemşehrimiz Örsdemir yaptığı açıklamada; “2017 yılından bu yana ifa etmekte olduğum Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü görevim PTT Strateji Dairesi Başkanlığı Müşavirliği görevine atanmam nedeniyle bugün itibariyle sonra ermiştir. 

Görev yaptığım dönem içerisinde çalışma projelerimizi destekleyen ve PTT hizmetlerinin halkımıza ulaştırılmasında bizlere sağladığınız büyük desteklerinizden dolayı teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi. >>Recep Dikici



Haberi Sesli Oku
Çarşamba 19.1 ° / 4.9 °
Perşembe 20.8 ° / 6.9 °
Cuma 24 ° / 10.2 °
  • BIST 100

    9393,79%-0,32
  • DOLAR

    38,11% 0,09
  • EURO

    43,37% 0,91
  • GRAM ALTIN

    4010,05% 1,40
  • Ç. ALTIN

    6365,85% 0,00