SPOR 30.05.2024 13:11:00 0
Ortapınar Bildiğiniz Gibi!

Afyonkarahisar 2. Amatör Ligi 7. Hafta Futbol karşılaşmasında temsilcimiz namağlup  takımımız Ortapınar Köyü Gençlik Spor deplasmanda Mert Kopan, Cengiz Rahat ve Yusuf Tayyip Kama'nın golleriyle ev sahibi Sülün Spor'u 3-1 yenerek istikrarlı yürüyüşünü sürdürdü. 


Afyon S1 Spor Kompleksi Stadyumunda oynanan futbol müsabakasında temsilcimiz Ortapınar Köyü Gençlik Spor İlk yarıda mükemmel oyunuyla taraftarlarını mest etti. 10. dakikada Mert Kopan'ın kafa golüyle 1-0 öne geçen Ortapınar Köyü Gençlik Spor 43. dakikada Cengiz Rahat'ın golüyle devre arasına 2-0 önde girdi. 
İkinci yarıda istikrarlı oyununa devam eden temsilcimiz Ortapınar Köyü Gençlik Spor sahada basılmadık adım bırakmayarak rakip takım Sülün Spor'a adeta kabus dolu anlar yaşattı. Adeta Geleceğe ışık saçan futboluyla gözleri kamaştıran temsilcimiz kırmızı beyazlar 61. dakikada Yusuf Tayyip Kama'nın golüyle farkı ikiye çıkardı. Güçlü aile yapısı ile liderliğini koruyan Ortapınar Köyü Gençlik Spor, yedek kulübesinde 10 futbolcusu ile tribünde ise 7 futbolcusu ile ne kadar güçlü bir aile yapısına sahip olduğunu gösterdi. 


Kulüp Başkanı Ömür Taştan ve Kulüp Başkan Yardımcısı Sinan Karahan gazetemize açıklamalarında, "Güçlü karakterli oyuncularımızdan oluşan takımımız olduğu için çok mutluyum ve gururluyum. Ligi namağlup bitirmek için elimizden gelen mücadeleyi yürekten yapacağız" dedi. 
Şuhut Postası Haber Merkezi