Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği, çoğunluğu İstanbul Müsiad üyelerinden oluşan, içinde bir çok iş adamı, akademisyen, sivil toplum kuruluşları başkanlarının da bulunduğu Dostlar Divanı grubu Danet Üretim tesislerini ziyaret etti. 


Katılımcılar arasında Eski Çevre Bakanı İdris Güllüce, Prof. Dr. Ümit Doğay Arınç, Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt, Prof. Dr. Yusuf Özertürk, Dostlar Divanı Başkanı, yazar Sami Özey, Türk Sanat Musikişinası Mesut Yavaş, Doç. Dr. İbrahim Erbıyık (Dr. Moral) gibi tanınmış isimler yanısıra bürokrat ve iş adamlarından oluşan heyet Danet tesislerini ziyaret ederek üretim ve işletme hakkında bilgi aldı. Ayrıca programa Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han ve Şuhut Belediye Başkanı Muhiddin Özaşkın'da katıldı.

Açılış konuşmasını Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han gerçekleştirirken, konuşmanın ardından Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın ise konuyla ilgili açıklamalarında, "Rahmetli Recep Uluçay benim büyüğüm hatta akrabam gönlümdeki Belediye başkan adayıydı. Her zaman çocuklara söylerim ben her dönem çocuklar aday ol diye teşvik ederdi. Rahmetli oldu ona nasip olmadı inşallah birlikte bu evlatları ile beraber Şuhut'ta çalışacağız bu grup bu yatırımı bu ilçeye yaptı sayın bakanım. Gerçekten bizim için çok büyük bir şeref. İstediği yerleri yapabilirlerdi daha farklı kendi olan yerlere yapabilirlerdi ama kendi memleketlerinde kaldılar. Şu anda bile burada 300 insanımız çalışıyor. Ben hepsine teşekkür ediyorum Allah razı olsun İnşallah daha büyük yatırımlara imza atmalarını bekliyorum. Organize sanayi bölgemizde teşviklere sayın kaymakamımız başladı zaten. Büyük imkanlar var burada da yatırımcıları bekliyoruz. Allah hepinizden razı olsun bakanımıza son konuştuğumuz şeyi söyleyeyim ben ilahiyatçı olduğum için söylüyorum ben. Şuhut müftümüz burada ama Bizim eski fıkıh kitaplarımızın başında dinin vazife görevlerinden birisi nesli korumaktı. Nesli korunmak ahlaken de korumak ama esas nüfusu korumaktı" dedi. 

Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın'ın konuşmalarının ardından 63. Hükümet Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, DANET firmasının çalışma ve üretim sistemine hayran olduğunu Allah size bunun gibi 50 tane et satar hale getirsin. Evet hepinize saygılar sunuyorum çok güzel bir sisteminiz var her bakımdan tebrik ediyorum. Sağ olun sözlerine yer vererek konuşmalarını sonlandırdı. Diğer katılımcılar ise DANET firmasına çok başarılı bulduklarını çalışma sistemine hayran kaldıklarını ve çalışma hayatında başarılar dilediklerini belirterek sözlerini sonlandırdı. 
 

Şuhut Postası Haber Merkezi 
Recep Dikici

 

 


MÜSİAD İSTANBUL DİVANINDAN DANET FABRİKASINA ZİYARET

MÜSİAD İSTANBUL DİVANINDAN DANET FABRİKASINA ZİYARET