İyi Parti Şuhut İlçe Başkanlığında İstifa Depremi

İyi Parti Şuhut İlçe Başkanlığında İstifa Depremi

İyi Parti Şuhut İlçe Başkanlığında İstifa Depremi

İYİ Parti Şuhut İlçe Başkanlığında kurucu İlçe başkanı ve kurucu meclis üyesi başta olmak üzere 6 kişi Şuhut Adliyesinde bulunan Seçim İşleri Müdürlüğüne gidip istifa dilekçelerini vererek resmen istifa etti.

Şuhut Adliyesindeki Seçim Kuruluna dilekçelerini veren Kurucu İlçe Başkanı Cengiz Oral ve Kurucu Belediye Meclisi Üyesi Halil Kabak, Yönetim kurulu üyesi Tahir Genç, Veli Yüksel, Recep Oğuz, Faruk Kiraz resmen istifa için Seçim Kuruluna dilekçelerini verdi.

Kurucu Meclis Üyesi Halil Kabak konuyla ilgili açıklamalarında, "Şuhut ilçemizin 13.000 küsüratlı nüfusu dolayısıyla Karaadilli beldemizden atanan ilçe başkanı sebebiyle Karaadilli beldesinden Şuhut ilçemizin yönetilemeyeceğinden dolayı teşkilatımızdaki siyasi boşluktan ve İl Başkanımız Muhammed Mısırlıoğlu'na bu sıkıntıları iletmemize rağmen bu sıkıntıların çözülememesinden ve dikkate alınmadığından dolayı İYİ Parti Şuhut İlçe Başkanlığındaki görevimizden bugün itibariyle istifa ettik" ifadelerine yer verdi.

Şuhut Postası Haber Merkezi



Haberi Sesli Oku
Cumartesi 20.9 ° / 9.9 °
Pazar 18.9 ° / 7.2 °
Pazar 18.9 ° / 7.2 °
  • BIST 100

    9317,24%-0,84
  • DOLAR

    37,95% 0,34
  • EURO

    43,14% 0,15
  • GRAM ALTIN

    4074,57% 0,31
  • Ç. ALTIN

    6621,05% 0,78