Tarih: 13.09.2024 19:37

Başkan Çelikkanat ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Kaymakam Esere Anlamlı Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Afyonkarahisar'ın Şuhut Belediye Hisarspor Kulubü Yeni Başkanı Mesut Çelikkanat ve Yönetim kurulu üyeleri Şuhut Kaymakamı İzzet Cem Eser'i makamında ziyaret etti. 
 

Başkan Mesut Çelikkanat'a ziyaret esnasında yönetim kurulu üyeleri Murat Dede, Oktay Göçen, Erdal Yüksel ve Denetim Kurulu Üyesi Asil Üyesi Salim Göçen eşlik etti. Başkan Çelikkanat ve yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Eser ile birlikte makamda bir süre hasbihal ederek ilçe spor gündemini değerlendirdi. 

Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Şuhut Belediye Hisarspor'un geleceğini masaya yatıran Başkan Çelikkanat ve Kaymakam Eser bu süreçte neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişlerinde bulundu. Daima Hisarspor takımımızın yanında olacağını belirten Kaymakam İzzet Cem Eser, Hisarspor'un ilçedeki gençlerin gelişimine ve sporun yaygınlaşmasına katkı sağladığını belirterek, kulübün çalışmalarını yakından takip ettiğini belirtti. 

Ayrıca, yeni yönetim kuruluna hayırlı uğurlu olsun temennilerini ileterek görevlerinde başarılar dileyip, "Sporun birleştirici gücüne inanıyorum ve ilçemizin gençlerine sağladığınız katkılar çok değerli. Yeni dönemde Şuhut Belediye Hisarspor'un daha da başarılı olacağına gönülden inanıyorum." ifadelerinde bulunan Eser ilçemizde futbolun gelişmesi için hep birlikte çalışacaklarını söyledi. 
Şuhut Postası Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —