“SAVAŞ SUÇLUSU NETANYAHU CEZASINI ÇEKECEK” 
10 Aralık İnsan Hakları Günü nedeniyle bir açıklama yapan TBMM İnsan Hakları Komisyonu Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Filistin’de bir insanlık suçu işleyerek soykırım yapan İsrail’i kınayarak “Bir savaş suçlusu olan Netanyahu cezasını çekecektir” dedi. 
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven İnsan Hakları Günü’nde Gazze’de 3 aydır süren soykırıma dikkat çekti. İsrail’in Filistinli Müslümanlara yönelik uyguladığı insanlık dışı vahşete bir tek Türkiye’nin tepki gösterdiğini belirten Yurdunuseven, “Bugün 10 Aralık İnsan Hakları Günü. Türkiye Büyük Millet Meclisi İnsan Hakları Komisyonu Üyesi olarak tüm Dünyaya barış, huzur ve selamet diliyorum. Ancak bu İnsan Hakları Gününde maalesef yüreğimiz yanıyor. 

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dışında İsrail ve destekçilere karşı duran başka bir lider yok maalesef. Her fırsatta insan haklarından dem vurun batı, Filistin’deki tarihin en büyük soykırımına kör, sağır ve dilsiz. Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi; bizim İsrail’e bir borcumuz yok. Netanyahu ve cellatlarını durdurmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.  
Bugün İtibariyle 15 bine yakın Filistinlinin katledildiğini ifade eden Yurdunuseven, “Filistin’de bir soykırım, bir vahşet söz konusu. İsrail bugün itibariyle 15 bine yakın Filistinliyi katletti. Buradan İsrail’i şiddetle kınarken Netanyahu bir savaş suçlusudur diyor ve cezasını çekecektir diyorum. İnşallah en kısa sürede oraya barış ve huzur gelecek. Tüm Filistin’de direniş gösteren kardeşlerimize selam gönderiyorum” dedi.


YURDUNUSEVEN’İN İNSAN HAKLARI GÜNÜ AÇIKLAMASI

YURDUNUSEVEN’İN İNSAN HAKLARI GÜNÜ AÇIKLAMASI