AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven Şuhut'ta hayatta geçirilen Millet Bahçesini yerinde inceledi.

Milletvekili Yurdunuseven'e incelemeler esnasında, AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Harun Korkmaz, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, İGM Üyesi Gültekin Özdemir, Efe Köyü Muhtarı Mahmut İnce ve belediye meclis üyeleri eşlik etti. 

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan tarafından Anadolu'da yüzyıllar boyu ortaya çıkan bahçe kültürüne atfen yapılan tanzimat sonrası dönemde halkın dönüşüme sosyolojik olarak ayak uydurması için açılan Millet Bahçeleri günümüzde kavram olarak kullanılmaktadır. İlk örneklerini Abdülaziz döneminde yapılan millet bahçeleri AK Parti döneminde tekrar hayata geçirildi.

Türkiye'nin pek çok ilinde kurulan millet bahçelerine bir yenisi Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde açıldı. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven Şuhutta açılan Millet Bahçesini gezerek, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’nın, Çevre Haftası'nda 9 şehirde 9 millet bahçesi açılışını yaptığı ve Şuhut’umuza da kazandırılan ve bölgenin en büyüğü olan 140 bin m2 alanda yer alan Millet Bahçesi’ni inceledik." ifadelerini kullandı

EVREN ATCI


YURDUNUSEVEN 9 İLDE 9 MİLLET BAHÇESİ PROJESİNİ KAPSAMINDA ŞUHUTTA İNCELEMELERDE BULUNDU

YURDUNUSEVEN 9 İLDE 9 MİLLET BAHÇESİ PROJESİNİ KAPSAMINDA ŞUHUTTA İNCELEMELERDE BULUNDU