Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübü'nün katkıları ile 8-14 yaş grubu çocuklar ve açık kategoride düzenlediği Satranç Turnuvasına 265 sporcu katıldı. 

Toplam 14 bin 500 liralık ödül verilecek Satranç Turnuvası Vali Yardımcısı ve Yeşilay Gençli ve Spor Kulübü Başkanı Nurullah Kaya ile AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven tarafından başlatıldı

 

 

Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübü tarafından gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşmasını sağlamak ve sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmek amacıyla ödüllü satranç turnuvası düzenlendi. 

Kısa sürede sportif etkinliklerle de gençleri buluşturmaya devam eden Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübünün, 8-14 yaş grubu çocuklar ve açık kategoride düzenlediği Satranç Turnuvası toplamda 265 sporcu kayıt yaptırdı. Programa Vali Yardımcısı ve Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nurullah Kaya, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner, çok sayıda sporcu ve veli katıldı. 

 

"ÖDÜLLÜ TURNUVALARIMIZ DEVAM EDECEK"

 Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda başlayan turnuvanın açılış konuşmasını Vali Yardımcısı ve Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nurullah Kaya, "Bizler Afyonkarahisar'da bir yıldır hem yönetimdeyiz, hem de Yeşilay Spor kulübünü kurarak bu meşguliyet ve hedefleme noktasına da kendimize belirlemiş olduğumuz alanlarda sportif müsabakalarla gençlerimizle beraber bu doğrultuda bir farkındalık oluşturmak için de satranç il temsilciliğimizle beraber ödülünü satranç turnuvasını düzenledik. Ödüllü turnuvalarımızın Afyonkarahisar olarak devam edeceğini belirtmek istiyorum. Bu konuda Afyonkarahisarımızın civan mert yiğitlerine sponsorlarımıza, firma sahiplerimize, teşekkür ederim. Her alanda hiçbir zaman biz yalnız bırakmadılar, hatta bu hafta davet ettiğimiz de onlarla geleceğimizi beraber yönlendiriyoruz. Bu konuda bize mihmandarlık yapan rehberlik yapan Afyonkarahisar Valimize, Afyonkarahisar Belediye Başkanımıza, çok değerli milletvekillerimize, değerli büyüklerimize ve kurum amirlerimize teşekkür ediyorum" dedi. 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ise sporcuları tebrik ederek konuşmasına başladı. Yurdunuseven, velilerin çok güzel bir şeye öncülük ettiğini dile getirdi. 

Daha sonra 14 yaş ve altı kategorisinde Kaya ve Yurdunuseven ilk başlama hamlelerini yaparak turnuvayı başlattılar. 


Yeşilay'ın satranç turnuvasına ilgi

Yeşilay'ın satranç turnuvasına ilgi