Yağmurla karşılandı omuzlarda uğurlandı

-İYİ Parti Milletvekili Adayı Hakan Şeref Olgun;

-“21 yıldır yapmamışlar size söz ben yapacağım”

 

ÇAY – İYİ Parti Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun, memleketi Çay ilçesinin Pazarağaç beldesinde yağmurlar altında kalabalık bir konvoyla karşılandı, yaptığı konuşmanın ardından ise omuzlarda uğurlandı.

 

İYİ Parti Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun seçim çalışmalarını neredeyse 24 saat aralıksız sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında gece saatlerinde Çay ilçesine bağlı Pazarağaç beldesine davet edilen Olgun, yağan yağmura rağmen belde girişine kalabalık bir konvoy tarafından karşılandı. Alkışlar eşliğinde arabadan inen Olgun, Pazarağaçlı gençleri dinledi.

 

 SİZE SÖZ BEN YAPACAĞIM

 

Pazarağaçlı gençlerin beldeye istedikleri halı sahanın 21 yıldır AK Parti Hükümeti tarafından yapılmadığını öğrenen İYİ Parti Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun, gençlere halı saha sözü verdi.

Olgun; “Gençlerimizi ve sizleri dinledim. Gençler bana bir soru sordular. Ben de cevabımı herkes duysun diye mikrofonda vereceğim dedim. Sevgili kardeşlerim ben bu toprakların çocuğuyum. Bu gençlere reva görülen bir halı sahayı 21 yıldır yapmamışlar ya da yapamamışlar. Ben buradan herkesin huzurunda söz veriyorum. 15 Mayıs’tan itibaren Pazarağaçlı genç kardeşlerimin halı saha çalışmaları başlayacaktır. İktidar yapamamış ben yaptıracağım” diye konuştu.

 

OMUZLARDA UĞURLANDI

 

Havanın yağışlı olmasına rağmen kalabalık bir topluluğa konuşan İYİ Parti Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun’un sözleri Pazarağaçlı gençlerin sloganları ile sık sık kesildi.

Ülke ekonomisinin kötü gidişatı nedeniyle köy ve belge gençlerinin kendi topraklarını terk ettiğine dikkat çeken Olgun; “Size söz veriyorum insanlarımız kendi doğduğu topraklarda doyacak. Kendi topraklarında mutlu ve mesut yaşayacak” dedi.

 

HAKAN ABİNİZİ SİZE SİZİ ALLAH’A EMANET EDİYORUM

 

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu da konuşmasında İYİ Parti Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun’un Çay’ın öz evladı olduğunu belirterek, “Hakan abinizi size, sizi de Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Olgun’un verdiği her sözü yerine getirdiğine dikkat çeken Başkan Mısırlıoğlu, Pazarağaç beldesinde de 15 Mayıs günü bahar geleceğini söyledi.

 

Olgun, konuşmasının ardından Pazarağaçlı gençlerin omuzlarında beldeden uğurlandı.


Yağmurla karşılandı omuzlarda uğurlandı

Yağmurla karşılandı omuzlarda uğurlandı