Afyonkarahisar’da bir vatandaş BİM mağazası önüne siyah çelenk bırakarak, yüksek fiyatları protesto etti.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamalarının ardından Afyonkarahisar'da bir vatandaş BİM Mağazası önüne siyah çelenk koyarak mağazanın fiyat politikasını protesto etti.

BİM İcra Kurulu Üyesi ve Ceo'su Galip Aykaç'ın açıklamalarının ardından siyasilerin yanı sıra vatandaşlardan da tepki geldi.

BİM Ceo'su Galip Aykaç'ın açıklamalarına Afyonkarahisar Merkez Karşıyaka mahallesinde Yunus Coşkun isimli vatandaş çelenk koyarak tepki gösterdi.

Yunus Coşkun “Türkiye'mizin gündemine oturan başta temel gıda ve madde, malzemeleri olmak üzere bunların zamları canımıza tak etmiştir. Üstelik bu zamlar yapılırken BİM'in seo Başkanı saygıdeğer kardeşimiz bu ülkenin temel taşı olduğunu söylemiştir. Şunu iyi bilmesi lazımdır ki, Bu ülkenin temel taşı Kurucu liderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve onun emanetçileri Türk Milleti bizlerizdir. Sizler sadece ticaret erbabısınızdır. Eğer bu ülkenin temel taşını görmek isteyen varsa, Şehitlerimize baksın, gökyüzündeki SİA'lara baksın, Rusya'da Libya'da, Suriye'de savaşan bu ülkenin kutsalları için canı gönülden gözünü budaktan sakınmayan Türk ordusuna baksın, Bu ülkenin temel taşları Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve onu kutsayan Türk halkıdır. Kimse Türk halkının üzerinde değildir" diye konuştu.

Konulan siyah çelenge BİM çalışanları tepki göstermedi.


Vatandaş siyah çelenk koyarak BİM’e tepki gösterdi..

Vatandaş siyah çelenk koyarak BİM’e tepki gösterdi..