Cumhurbaşkanlığı tarafından yayınlanan son Valiler Kararnamesiyle Kayseri Valiliğine atanan Valimiz Gökmen Çiçek ilimizden ayrıldı. 

İki yıl süren görevi sırasında önemli yatırımlara imza atan ve Afyinkarahisarlılar tarafından çok sevilen Gökmen Çıçek’in tayini büyük üzüntüye neden oldu.Göreve başlar başlamaz ilçemizin çalışkan Kaymakamı Nurullah Kaya’yı yanına alarak icracı bir Vali olacağının sinyalini veren Gökmen Çiçek, iki yıl içinde sayısız yatırım yaparak Afyonkarahisar’ın çehresini değiştirdi. Halkla arasına duvar çekmeyen ender valilerden olan Gökmen Çiçek, kelimenin tam anlamıyla ” gökkubbede hoş bir sadâ bırakarak” Kayseri’ye atandı.Vali Çiçek’in tayin haberi ilimizde büyük bir üzüntüye neden oldu.

Afyonkarahisar Valiliğine Doç.Dr.Kübra Güran Yiğitbaşı atandı.

Bizde Şuhut Postası Haber Ekibi ve İmtiyaz Sahibi Recep Dikici Olarak, "Efsane Vali Rahmetli Recep Yazıcıoğlundan sonra uzun yıllar gerek Bürokrasi gerek Siyasi arenada böyle kadim Devlet geleneğinden gelen aynı zamanda icraacı ( icraatçi ) bir Devlet adamı görmeyeli uzun yıllar olmuştu. 

Ama Afyonkarahisar'da bir Vali çıktı sahneye Sayın Valim ; Gökmen ÇİÇEK Mazluma derman , köylüye destekçi , Tarihe ayna , karanlıklara ışık oldu ...
Afyonkarahisar sizi iddaa ediyorum...
Asla unutmayacak , bu şehire kattıgınız o kadar çok şey var ki ! 

Bu Vatanın derdiyle dertlenen Yiğit insanların olduğunu Gençlere , bürokratlara , Millete ve dahi Devlete adeta bir ışık olarak yol gösterdiğiniz için başta sizi dikkatle takip eden şahsım adına binlerce teşekkür ederim. 

Yeni görev yeriniz olan Kayseri'de başarılar diler,
Afyonkarahisar'a yapmış olduğunuz hizmetler için bir Memleket sevdalısı olarak binlerce teşekkür ederim.

#EfsaneValiGökmenÇiÇEK
#AfyonkarahisarSiziUnutmayacak
#VarolsunTürkDevleti


VALİ GÖKMEN ÇİÇEK’TEN ERKEN VEDA

VALİ GÖKMEN ÇİÇEK’TEN ERKEN VEDA