Uyuşturucu ile Mücadele Federasyonu yapılan ilk genel kurulda federasyon kurucu genel başkanı Yusuf Budak bütün delegelerin oyunu alarak genel başkanlığa seçildi. 

Ağustos ayında Afyonkarahisar' da kurulan, faaliyet gösteren ve kısa bir zaman önce kurulmasına rağmen uyuşturucu ile mücadele konusunda toplum yararına yapmış olduğu ve yapacağı projelerde kendinden söz ettiren kurucu genel başkan Budak yapılan ilk genel kurulda federasyon genel başkanı seçildi. Genel başkan Budak yapmış olduğu açıklamada "Federasyonumuzu kuralı çok kısa bir zaman oldu. 

Maddeye değil hayata bağlan sloganı ile çıkmış olduğumuz bu kutsal mücadelede özellikle gençlerimizi ve madde bağımlısı olan kardeşlerimizi kurtarmak, topluma kazandırmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız, uyuşturucu maddeler ile savaşımız devam edecektir. Farkındalık çalışmaları yaparak halkımızın bilinçlendirilmesini sağlamak için yapacağımız projeleri 2023 yılının ilk aylarından itibaren okullarda, üniversitelerde, mahallelerde, avmlerde yapacağımız etkinliklerle vatandaşlarımızı bilinçlendireceğiz.2023'ün ilk aylarında projelerimizi bütün siyasi partilerle paylaşacağız. 

Federasyon faaliyetlerimizin daha çok kitleye ulaşabilmesi için bütün il ve ilçelerde temsilcilik çalışmalarımız başlamıştır. Bu kutsal mücadelede bizimle beraber yol yürüyen değerli yönetim kurulu üyelerime ve federasyonumuzun delegelerine teşekkür ederim." dedi. 

Genel kurulun ardından delegeler memleketlerine dönerken Genel Başkan Vekili Ahmet Gümüş ve Arge Eğitiminden Sorumlu ve Genel Başkan Yardımcısı Emrah Takak ile birlikte genel merkezde çalışmalara devam ettiler geniş çaplı konuları ele alınırken federasyonumuzun topluma faydası ve yararı ile ilgili fikir alışverişlerinde bulunup olumlu sonuçlar elde edilerek 2023 hedefleri doğrultusunda Afyonkarahisar'da yapılması planlanan ilk rehabilitasyon merkezi projesinin detayları hakkında bilgi paylaşımları yapılmıştır.


UMFED Kurucu Genel Başkanı Budak Seçildi

UMFED Kurucu Genel Başkanı Budak Seçildi