'' Maddeye Değil Hayata Bağlan'' sloganıyla yola çıkan UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE FEDERASYONU (UMFED)  çalışmalarına hız kesmeden büyük bir özveri ile devam ediyor. 

UMFED Genel Başkanı Yusuf Budak  Başkan  Vekili Büşra Sıla  Aysan Teşkilat Başkanı Yavuz Bülbül ve  Genel Başkan Yardımcısı Mesut Boranoğlu ile birlikte   Güneydoğu ve İç Anadolu Bölgelerinde  yer alan Adıyaman, Şanlıurfa, Aksaray, Konya, Viranşehir, Ceylanpınar, Kadınhanı   il ve ilçe temsilciliklerine ziyarette bulundular. 

Ziyaretlerde il ve ilçe temsilcilerine bağımlılıkla ilgili kısa eğitimler verildi. Temsilciliklerde yapılan istişareler neticesinde madde ve madde bağımlıları ile ilgili rehabilite edilebilmesi konusunda fikir alışverişinde bulundular. 

Genel Başkan Budak da ‘’Uyuşturucu madde kullanımı ise gittikçe büyüyen bir insanlık meselesi haline geldi. Sahalara çıkmadan önce bütün il ve ilçe temsilcilerimizin eğitim almaları için eğitim çalışmalarına başladık. Bilgili eğitimli olarak sahalara ineceğiz. Her kesime ulaşacağız mahallelerde gönüllülük çalışmaları yapılarak farkındalık çalışmalarına hız vereceğiz makam mevki için değil Allah'ın  rızasını kazanmak için mücadeleye devam edeceğiz. 

Temiz ve istikrarlı bir nesil için var gücümüz ile çalışacağız. Çok kısa zamanda 81 ilde ofislerimizi açıyoruz nasip olursa bütün açılışlara katılacağız. Bu davaya bu memlekete olan sevdamız hiç bir zaman azalmayacak ilk günkü özveri ile çalışmalarımıza hız vererek, bataklığa kardeşlerimiz düşmesin diye mücadele ederken bataklıktaki kardeşlerimizin de iyi bir şekilde rehabilite edilmelerini sağlayacağız. 

Uyuşturucu madde bağımlılığı hem toplumların hem de devletlerin mücadele ettiği hastalıklar içerisinde yer almaktadır. İnsanı insan olmaktan çıkaran uyuşturucu maddelerle mücadele etmek, geleceğimiz olan çocuklarımızı bu maddelerden korumak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. ‘’dedi.  Davete Ceylanpınar İlçe Emniyet Müdürü Murat Dere ve Şube Müdür Yardımcıları eşlik etti. 

İl ve ilçelere yaptığı ziyaretlerle verdiği mücadelede hedefine ulaşmak için atağa geçen UMFED yapacağı projeleri hızlandırıyor.


UMFED GÜNEYDOĞU VE İÇ ANADOLU İL ZİYARETLERİ İLE ATAĞA GEÇTİ

UMFED GÜNEYDOĞU VE İÇ ANADOLU İL ZİYARETLERİ İLE ATAĞA GEÇTİ