AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duran ile birlikte yapımına başlanan 50+25 üniteli diş hastanesi şantiye alanında incelemelerde bulundu.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duran ile birlikte yapımına başlanan 50+25 üniteli diş hastanesi şantiye alanında incelemelerde bulundu. Uluçay’a İl Başkan Yardımcısı Sultan Betül Erişen, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Tekik, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve teşkilat mensupları da eşlik ettiler.

“İlimizin diş hastanesi ihtiyacı gideriliyor”

Burada konuşan Uluçay, “Güne Afyonkarahisar Devlet Hastanemizin yanında yapılmakta olan 50+25 üniteli diş hekimliği hastanemizin şantiye alanında incelemelerde bulunarak başladık. Diş hastanemizin yakın zamanda temellerini atarak Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Yeni yapılacak diş hastanemizle birlikte diş hastanesi sorunumuz kalmamış oluyor. İnşallah bölgemizin en modern, en hızlı bir şekilde tedavi ederek sonuç veren bir tesisi ilimize kazandırmış olacağız. Ben bu vesile ile ilimizdeki bir ihtiyacının daha giderilmesine vesile olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya ve Milletvekilimiz Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan’a teşekkür ediyorum. Aziz hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun inşallah” dedi.


Uluçay, “Diş hastanesinde çalışmalar başladı”

Uluçay, “Diş hastanesinde çalışmalar başladı”