AK Parti Afyonkarahisar belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Çarşamba pazarı esnafını ziyaret etti. Uluçay burada yaptığı açıklamada “bizlere gösterilen bu teveccühün asıl kaynağı ortaya koyduğumuz eserlerimiz ve hemşehrilerimize kazandırdığımız hizmetlerimizdir” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Çarşamba pazarı esnafını ziyaret etti. Ziyarette Uluçay’a AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve il yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.

“Gerçek belediyecilik denildiğinde akla AK Parti’miz geliyor”

Uluçay, esnaf ziyaretlerinde bir açıklama yaparak; “Bugün Çarşamba pazarı esnaflarımızı ziyaret ettik. Sağolsunlar esnaflarımız bizlere her zaman teveccühlerini ve desteklerini gösteriyorlar. Bizler de onların düşünce ve taleplerini alıyoruz. Göreve geldiğimizde yine esnaflarımız ve hemşehrilerimizle istişare ederek bütün taleplerini gerçekleştireceğiz inşallah. Bizler zaten daha önce de belirttiğimiz gibi esnaflarımızın taleplerine hakimiz, bu talepleri de yeni dönemde de ivedilikle gerçekleştirmek noktasında çalışmalarımız devam edecek” dedi.
Uluçay açıklamasına şöyle devam etti; tüm Türkiye’de olduğu gibi şehrimizde de AK Parti Belediyeciliği bir marka haline gelmiştir. Gerçek belediyecilik denildiğinde de yine akla vatandaşlarımızın teveccühü ile AK Parti’miz geliyor. Bizlere gösterilen bu teveccühün asıl kaynağı ortaya koyduğumuz eserlerimiz ve hemşehrilerimize kazandırdığımız hizmetlerimizdir. Biz de Allah’ın izniyle yeni dönemde AK Parti Belediyeciliğini bir kez daha zirveye taşıyacak layıkıyla hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.


 


Uluçay, “AK Parti’mize teveccühün kaynağı eserlerimiz ve hizmetlerimizdir”

Uluçay, “AK Parti’mize teveccühün kaynağı eserlerimiz ve hizmetlerimizdir”