Tescilli Şuhut Keşkeğimiz , 6. TravelExpo Ankara Fuarı'nda büyük ilgi gördü. Fuarın en ilgi çeken stantlarından biri olan Afyonkarahisar'ın tanıtım alanı, ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. 

Afyonkarahisar Valiliği Standı, Afyonkarahisar'ın kültürel, yöresel lezzetleri ve turistik zenginliklerini tanıtmak için fuara ziyarete gelen vatandaşlarımıza birçok bilgi ve materyal sundu. 'Afyonkarahisar Valisi Doç Dr . Kübra Güran Yiğitbaşı'nın ziyareti de standı daha da öne çıkardı. 

Vali Yiğitbaşı'nın ziyaretinde, Afyonkarahisar'ın tarihi, doğal güzellikleri, Şuhut ilçemizin tescilli yöresel yemeği olan keşkek ve termal kaynakları dikkat çekti. Vali Yiğitbaşı emek veren tüm görevlilere gönülden teşekkür etti. Ziyaret sırasında yapılan tanıtımlarda, şehrin sunduğu turistik mekanlar ve yöresel lezzetler vurgulandı. TravelExpo Ankara Fuarı her yıl farklı şehirlerin kültürlerini ve turizm olanaklarını sergiliyor. Bu yılki fuarın en dikkat çeken standlarından biri olan Afyonkarahisar standı, şehrin termal kaynakları, tarihi yapıları ve doğa harikaları hakkında detaylı bilgi sunmaya devam ediyor. Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı'nın ziyareti, Afyonkarahisar Valiliği'nin açtığı standında tescilli yöresel yemeğimiz keşkeği başta olmak üzere Afyonkarahisar Belediyesi Personelileri tarafından hazırlanan yöresel tatları vatandaşlara ikram ederken, Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün tanıtım çalışmaları, halkımıza anlatıldı. Ayrıca İlimize bağlı ilçelerde faaliyet gösteren Kadın Kooperatiflerinde el emeği göz nuru ile üretilen ürünler vatandaşlarımızın ilgi odağı oldu. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkilileri, İlimizin değerlerini her platformda anlatmaya devam edeceklerini ifade etti.

Haber: Recep Dikici

 


Tescilli Şuhut Keşkeğimiz, TravelExpo Ankara Fuarı'nda büyük ilgi gördü.

Tescilli Şuhut Keşkeğimiz, TravelExpo Ankara Fuarı'nda büyük ilgi gördü.