Tempo Çağrı Merkezi Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçe Belediyesi tarafından yeniden tasarlanarak çevre düzenlemeleri kapsamında  yapılan dekorasyon çalışmalarının ardından yeni simgesi ile ziyaretçilerine huzur veren Hisar Parkı'na hayran kaldı. 

Tempo Çağrı Merkezi personelleri, Şuhut belediye başkanı Recep Bozkurt'un girişimleri ile yeniden tasarlanıp çevre düzenleme çalışmaları kapsamında ziyaretçilerine adeta huzur veren bir mekan haline gelen Hisar Parkı'nı ziyaret ederek hayran kaldıklarında belirttiler. Yeni siması ile Şuhut halkına hizmet veren Hisar Parkı, gençler ve çocuklar için çeşitli sosyal aktiviteleri ile de dikkat çekerek hizmet veriyor. Güler yüzlü personelleri ile yeni siması ile yaz döneminin vazgeçilmez mekanı haline gelen Hisar Parkı ziyaretçilerini bekliyor. 

Tempo Çağrı Merkezi Yöneticisi Basri Atik konu ile ilgili açıklamalarında, "Öncelikli olarak emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Güzel ağaçlandırması olsun konumu olsun, oturulabilir alanları olsun çocuklar için parkı olsun ilk etapta gözüme çarpanlar bunlar. Bunlar şu anda çok hoş görünmekte. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Arkadaşlarla zaten gelir gelmez tanıştık. Hizmetinden gayet memnunuz iletişimleri özellikle çok iyi biliyorsunuz bazı işletmelerde özellikle iletişim problemi yaşıyoruz. Ama burada böyle bir sorunla karşılaşmadık sabahın erken saatlerinden beri buradayız. Ve arkadaşlarla gayet iyi anlaşarak hizmette güler yüzlü olarak devam ediyoruz" ifadelerine yer verdi. 
Haber: Recep Dikici 


Tempo Çağrı Merkezi Personelleri Yeniden Tasarımı Yapılan Hisar Parka Hayran Kaldı

Tempo Çağrı Merkezi Personelleri Yeniden Tasarımı Yapılan Hisar Parka Hayran Kaldı