Mustafa Sarıgül’ün kurucusu olduğu Türkiye Değişim Partisi, bugün Ankara’da gerçekleşen il başkanları toplantısını geniş katılımla gerçekleştirdi.
Hemen hemen tüm illerden katılımın olduğu il başkanları toplantısına Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal’da katılım sağladı.
Türkiye Değişim Partisi il başkanları toplantısında konuşan Uysal, Türkiye Değişim Partisi iktidarında hiçbir vatandaşın yoksulla mücadele etmeyeceği vurgusunda bulundu. Başkan Uysal’ın toplantıdaki konuşması şöyle;
“İnşallah her yıl partililerimiz ve yurttaşlarımızla Afyon Kocatepe’de olacağız”
“Öncelikle birinci il başkanları toplantısına katıldığım için çok mutlu ve huzurluyum. Çünkü sizler gibi çok değerli insanlarla, yoldaşlarımla bir arada olmak beni gururlandırıyor. Değerli yol arkadaşlarım ben Cumhuriyetin kazanıldığı topraklardan Afyonkarahisar’dan geliyorum. Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün her konuşmasında dile getirdiği gibi, 26 Ağustos’u 27 Ağustos’a bağlayan gece siz değerli yoldaşlarımı ve tüm yurttaşlarımızı Afyon Kocatepe’ye bu coşkuya ortak olmaya davet ediyorum. İnşallah her yıl partililerimiz ve yurttaşlarımızla Afyon Kocatepe’de olacağız.”
“İktidar partisi milletvekilleri ellerinde poşetlerle kapı kapı geziyor”
“Sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’e Afyonkarahisar’dan birçok selamlar getirdim. Kendisine ve partimize Afyonkarahisar’da adeta bir sevgi seli var.
Değerli yoldaşlarım, Afyonkarahisar’da iktidar partisi milletvekillerinin ellerinde poşetlerle kapı kapı gezdiklerini görüyorum. Halkın yoksulluğunu adeta kendileri bu davranışlarıyla göstermekteler.
“Muhalefet partileri 30 40 milletvekili ile Afyonkarahisar’a geliyor, Türkiye siyasetine hız verdik”
Muhalefet partilerinin 30 40 milletvekili ile Afyonkarahisar’a gelerek sokak sokak, mahalle mahalle ve bakkal bakkal gezdiklerini görmekteyim. Türkiye Değişim Partisi’nin kurulmasıyla birlikte Türkiye siyasetine hız verdik. 
Buradan bir kez daha belirtmek isterim ki Türkiye Değişim Partisi iktidarında, Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün başbakanlığında hiçbir vatandaşımız yoksulluk çekmeyecektir. Sözlerime son verirken bütün yurttaşlarımızı ve değerli partililerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”
Toplantının ardından Genel Başkan Sarıgül ve İl Başkanı Uysal bir araya geldi
Toplantının ardından Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ve Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal bir araya geldiler. Başkan Uysal ile demeç veren Genel Başkan Sarıgül, İl Başkanı Uysal’a güvencinin tam olduğunu vurgulayarak şu sözlere yer verdi; 
“Bütün il başkanlarımızı olduğu gibi Kadir Başkanı’mızı da çok seviyor ve çok değer veriyorum. Afyon’a geldiğimde gördüm ki Afyonkarahisar halkı bizim iktidarımıza hazır.”
Afyonkarahisar Kadir Başkan’a emanet
Ben Kadir Başkanı’mdan sizlerin nezdinizde şunu rica ediyorum, sağı solu ayırma sağ elin ile sol elini birleştir ve ben insanım diyen herkesi kucakla. Kapımızın her kesime açık olduğunu her daim göster.
Herkes soruyor Türkiye Değişim Partisi’nin ilkesi nedir? Buradan bir kez daha cevaplamak istiyorum; Türkiye Değişim Partisi’nin ilkesi fazilettir, vicdandır, merhamettir.
En önemli ise kimseyi ayırt etmemektir. İl Başkanımız Kadir Uysal’ın Afyonkarahisar’da büyük bir başarı elde edeceğine Allah’ıma inandığım gibi inanıyorum. Türkiye Değişim Partisi’nin Afyonkarahisar’daki temsilcisi Kadir Başkan’ımdır, Afyonkarahisar Kadir Başkanı’mıza emanettir. Kendisine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.
26 Ağustos’u 27 Ağustos’a bağlayan o gece Afyon Kocatepe’de tüm yurttaşlarımızla tek yürek olarak her yıl bir araya geleceğimizi bir kez daha belirtiyorum” dedi.

 


TDP İL BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

TDP İL BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI