Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili ve 28. Dönem milletvekili Adayı Mehmet Taytak, seçim çalışmalarına Şuhut ilçesinde devam etti. Milletvekili Taytak, Ortapınar Köyünde yüzlerce vatandaş tarafından meşalelerle ve Bozkurt Taytak sloganları ile karşılandı.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkan Yardımcısı Osman Gürışık ve Recep Yaman, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, Şuhut İlçe Başkanı Abdullah Zeybek, Şuhut İGM Üyesi Ali Altan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler ve partililerle ile beraber Şuhut İlçesine çıkartma yaptı. Şuhut esnafını tek tek dolaşan Milletvekili Taytak, vatandaşlarla da sohbet etti. Taytak ayrıca, Şuhut Şehit ve Gaziler Hatıra Merkezini ve Büyük Taarruz Karargahı Atatürk Evi’ni ziyaret etti.

“GERÇEĞİ ANKETLER DEĞİL, MEYDANLAR VERİYOR”

Milletvekili Taytak, Şuhut ilçesinde, STK temsilcileri, muhtarlar, vatandaşlar ve partililer ile yemekli bir toplantı da bir araya geldi.  Seçim öncesi yandaş kesimler tarafından yapılan anketleri eleştiren Taytak, mitinglerde görüldü ki, gerçeği anketler değil, meydanlar veriyor” dedi. Taytak, “Önümüze bir seçim var. Bu seçim öncesinde Afyonkarahisarımızı ve Türkiye’nin her yerini karış karış dolaşıyoruz.  Sadece seçim öncesi mi değil, 2 sene önce Sayın Genel Başkanımızın talimatları ile ilk olarak il il Anadolu programlarımızı yaptık ve bu programın ilkini de Afyonkarahisar’da gerçekleştirdik. Türkiye’nin bütün illerini dolaştık. Daha sonra ilçe ilçe Anadolu programlarımızı sürdürdük. Yine Türkiye’nin bütün ilçelerinde programlar yaptık. Bu ziyaretlerimizde vatandaşlarımızdan aldığımız talep ve istekleri rapor halinde genel başkanımıza sunduk ve esnafımızın, emeklimizin, 3600 ve EYT gibi taleplerin öne alınmasını sağladık. Milliyetçi Hareket Partisi olarak seçim meydanlarında vermiş olduğumuz sözlerin şuana kadar % 86’sını tamamladık. Tabi buda cumhur ittifakının varlığı, birliği ve bereketidir. Daha sonra gözlerimizi gezdik. Daha sonra köylerimizi ve mahallelerimizi dolaştık. Bu arada 9 ilimizde de aday belli, karar net mitingleri yaptık. Sivas mitingini yapana kadar anketler her seçim öncesi olduğu gibi bu seçim öncesi de %4’lerde, %5’lerde gösteriyorlardı. Ancak Sivas mitinginde görüldü ki; anketler değil, gerçeği meydanlar veriyor. Milletimizden Allah razı olsun, meydanları hınca hınç doldurdular. Mitinglerde Sayın Genel Başkanımız dedi ki, ‘Adayımız belli, kararımız nettir’ bende diyorum ki, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye oy verecek miyiz? Vereceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi’ne denge ve denetleme noktasında mecliste çok daha fazla sayıda temsil edilmesi noktasında Milliyetçi Hareket Partisi’ne oyunuzu verecek misiniz? Vereceğiz” dedi.

YÜZLERCE KİŞİ ‘BOZKURT TAYTAK’ SLOGANLARI İLE KARŞILADI

Şuhut ilçesine bağlı Ortapınar köyünde yüzlerce vatandaş tarafından meşalelerle ve Bozkurt Taytak sloganları ile karşılanan Milletvekili Taytak, Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek veren Ortapınar köylülerine teşekkür etti. Ortapınarlılara seslenen Milletvekili Taytak’ın konuşması sık sık alkışlarla kesildi. Taytak, desteklerinden dolayı Ortapınarlılara teşekkür etti.

 


TAYTAK, ŞUHUT'A ÇIKARMA YAPTI

TAYTAK, ŞUHUT'A ÇIKARMA YAPTI