31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi geçtiğimiz hafta mevcut MHPli belediye başkanlarının aday adaylık başvurusunun ardından bugünde ilçe ve beldeler belli olan belediye başkan aday adayları parti genel merkezinde adaylık başvurularını gerçekleştirdi. MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve İl Başkanı Ahmet Kahveci, başkan adaylarını yine yalnız bırakmadı.

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilatında yerel seçimler öncesi belediye başkan aday adaylarının başvuruları tüm hızıyla devam ediyor. MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci, İl Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Şimşek, ilçe başkanları aday adaylarını yalnız bırakmadı.

TAYTAK;” AFYONKARAHİSARLI HEMŞEHRİLERİMİZİN SORUNLARINA ÇÖZÜM OLACAĞIZ”

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Milliyetçi Hareket Partisi'nin Türkiye genelinde en fazla belediyesi olan il Afyonkarahisar'dır. Afyonkarahisar’ımız da 17 belediyemiz var. 15 belediyemiz belde, 2 belediyemiz ilçe, bir de ittifakla ortak yaptığımız bir belediyemiz var. Mevcut belediye başkanlarımız geçtiğimiz hafta aday adaylık başvurularını gerçekleştirmiştir. Bugün ise ilçe ve beldeler belli olan belediye başkan aday adaylarımız başvurularını yapacaklardır. Afyonkarahisar’da 61 beldemiz var. Merkez ilçe ile beraber 18 ilçemiz var. Bu beldelerimizde inşallah sayımızı en azından ikiye katlayacağımıza inanıyorum. Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben kavrayışıyla Afyonkarahisarlı hemşehrilerimize çözüm olacağız, kuvvet olacağız, şifa olacağız ve her insanımızın elinden tutup her yere hizmet götüreceğiz. Yeni seçilecek arkadaşlarımızın içlerinden yine çalışabilecek ve hizmet edebilecek kardeşlerimiz tercih edilecek. Daha önce ilçe teşkilatlarımız, il teşkilatlarımız ve daha sonra genel merkezimiz değerlendirme yapacaklar. Ondan sonra da inşallah bismillah deyip yola çıkacağız ve tekrar yine Zafer'le döneceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi milli gönüllerdedir. ” diye konuştu.

KAHVECİ, “SEÇİM BÖLGELERİMİZDE 120’Yİ AŞKIN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYIMIZ MEVCUTTUR”

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, “Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Teşkilatı olarak hareketli günler yaşıyoruz. Bir yandan yerel seçimler için belediye, belediye meclis ve İl Genel meclisi için aday adaylarımızı belirlerken diğer taraftan ise geçtiğimiz il ve ilçe hizmet binamızın temelini attık. Uzun zamandır hayalimiz olan hizmet binamızı inşallah en kısa zamanda bitirmeyi düşünüyoruz. Geçtiğimiz hafta mevcut belediye başkanlarımız aday adaylık başvurusunda bulundular. Bugün ise ilçe ve beldelerimizden aday adayı olan başkan adaylarımız başvurularını gerçekleştirdi. Bizim bütün seçim bölgelerimizde belediye başkanlığı için en az iki aday adayımız vardır. Bugüne kadar bize müracaat edenlerin sayısı 120’yi aşkın belediye başkan aday adayımız mevcuttur. Aday adaylarımız içerisinden en iyi adaylarımız ile yerel seçimlerde girip belediye sayımızı ikiye katlayacağımızı düşünüyorum” dedi.


 


TAYTAK; "HER İNSANIMIZIN ELİNDEN TUTUP, HER YERE HİZMET GÖTÜRECEĞİZ"

MHP AFYON MİLLETVEKİLİ VEKİLİ TAYTAK; "HER İNSANIMIZIN ELİNDEN TUTUP, HER YERE HİZMET GÖTÜRECEĞİZ"