Afyonkarahisar Kadın Kültür Evleri ve Gün FM işbirliğinde süren Kadına Dair programına Şuhut Kadın Kültür Evi Müdiresi Betül Avcı ve Şuhut Kadın Kooperatifi Başkanı Merve Ağtaş konuk oldular.

“Bu projenin bir parçası olmak büyük gurur kaynağı”

15 yıldır eşinin işi nedeniyle birçok ilin Halk Eğitim Merkezleri’nde öğretmen olarak görev yaptığını söyleyen Şuhut Kadın Kültür Evi Müdiresi Betül Avcı, “Bu sürede birçok hanımla tanışıp onların hayatlarına dokunma fırsatım oldu. Kadın Kültür Evleri benim gözümde maddi, manevi birçok sıkıntı yaşayan hanımlarımıza moral eğitim merkezleri görevini üstlenmiş durumda. Kadın Kültür Evleri ismini ilk duyduğumda çok mutlu oldum ve kadınlarımızın adına çok heyecanlandım. Kadın Kültür Evlerimizin mimarları Sayın Valimiz Gökmen Çiçek ve Saygıdeğer Eşleri Sümeyra Çiçek’e, Şuhut Kaymakamımız Lokman Düzgün ve Şuhut Belediye Başkanımız Recep Bozkurt’a çok teşekkür ederiz. Böyle önemli bir projenin bir parçası olmak büyük gurur kaynağı. Katılan tüm kadınlarımıza ve bize destek olan amirlerimize çok teşekkür ederim” diye konuştu.

“Bizlere katkı sunan tüm idarecilerimize çok teşekkür ediyorum”

Şuhut Kadın Kooperatifi olarak sütlaç kasesi, sosluk ve buhurdanlık ürettiklerini söyleyen Şuhut Kadın Kooperatifi Başkanı Merve Ağtaş, “Şu an bulunduğumuz konuma gelmek için çok emekler harcandı. Üretim sayımız arttırıldı. Ürünleri pişirme aşamasında kullandığımız fırın sayıları arttırıldı. Daha önce elde kesilip şekillendirmeye çalışılan çamurumuz için çamur kesme makinesi alındı. Bizlere katkı sunan tüm idarecilerimize çok teşekkür ediyorum” şeklinde değerlendirmede bulundu.


Sütlaç kaseleri Yoğun ilgi görüyor

Sütlaç kaseleri yoğun ilgi görüyor