Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde Büyük Taarruz'un 101. yıl dönümü dolayısıyla "Zafer Yürüyüşü" gerçekleştirildi.

Yürüyüş öncesi Şuhut ilçemize bağlı Çakırözü köyünde okul bahçesinde etkinlik düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğe, Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, gençler ve çok sayıda vatandaş ile o döneme ait asker kıyafetlerinin benzerlerini giyen askerler Zafer Yolu Başlangıç Alanı'nda toplandı.

Daha sonra Zafer yolu başlangıç noktasında konuşan Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, zaferin 101. yılını kutladıklarını belirterek sözlerine, "Kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla kazandığımız bu zaferin 101. yıl dönümünde bizler burada birlik beraberlik içerisinde aynı azimle ve inançla vatana, bayrağa ülkeye sahip çıkmanın tekrar bir iz düşümünü yaşıyoruz bugün." dedi.

Daha sonra "Zafer Yürüyüşü" başladı.

Vali Yiğitbaşı ve beraberindekiler Kocatepe'ye doğru ilerleyen gruba çeşitli hediyeler verdi. Ayrıca bazı vatandaşların olumsuz davranışları hediye dağıtan personelleri çileden çıkarırken, programa katılımın az olduğu görüldü.

Haber: Recep Dikici

 

 


Şuhut'tan Kocatepe'ye Zafer Yürüyüşü düzenlendi

Şuhut'tan Kocatepe'ye Zafer Yürüyüşü düzenlendi