Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde yılbaşı denetimleri kapsamında ilçe merkezindeki çeşitli noktalarda polis ve jandarma ekipleri tarafından denetim yapıldı.

Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han yılbaşı denetimlerinde görevli güvenlik personelleri ve seyir halindeki sürücü ve vatandaşları ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Şuhut İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Şuhut İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından vatandaşların kutlamalara yoğun olarak bulunduğu noktalarda güvenlik tedbirleri üst seviyede tutuldu. Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han, yılbaşı denetimlerinde güvenlik noktalarında yılbaşı gecesinin yoğun olarak yaşandığı noktalarda görevli güvenlik güçleri ve seyir halinde bulunan sürücü ve şahısların yeni yılını kutladı. Şuhut İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Yunus Tosun ve Şuhut İlçe Emniyet Müdürü Onur Bayram ve güvenlik güçleri ile ayaküstü bir süre sohbet eden Kaymakam Han, günün anısına fotoğraf çektirdi. Ayrıca Şuhut Devlet Hastanesi sağlık personellerini ziyaret eden Kaymakam Han, burada sağlık personelleri ile bir süre hasbihal ederek yeni yıllarını kutladı. Buradaki ziyaretinin ardından 112 Acil Servis binasını ziyaret edip 112 personelleri ile hasbihal ederek yeni yıllarını kutladı.

Şuhut ilçe merkezinde uygulanan yeni yıl denetimleri günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Haber: Recep Dikici


Şuhutta Yılbaşı Denetimlerinde Polis ve Jandarma Ekipleri Göz Açtırmadı

Şuhutta Yılbaşı Denetimlerinde Polis ve Jandarma Ekipleri Göz Açtırmadı