Şuhut Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı iş birliğiyle ilçeye kazandırılacak olan Küçükköy Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun yapımında sona yaklaşıldı. 

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, havuz inşaatını ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi. Şuhut Yarı Olimpik Yüzme Havuzu tamamlandığında çocuk, genç ve yetişkin her yaştan Şuhut'lu’yu yüzme ile buluşturacak.
 

ÇALIŞMALARDA SONA YAKLAŞILDI
İlçenin ilk yüzme havuzu olma özelliği taşıyacak olan tesis modern bir sistemde inşa edilecek ve 5 kulvarlı yarı olimpik yüzme havuzu, bay bayan soyunma odaları ve teknik alanlardan oluşacak. 


 

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt konuyla ilgili açıklamalarında, "İlçemize bağlı Altıgöz mahallemizde yapımına başladığımız kapalı yarı olimpik yüzme havuzumuzda çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. Kısa süre içerisinde yapımını tamamlayarak hizmete açacağımız bu tesisten çocuklarımız ve gençlerimizin yanı sıra tüm halkımız da faydalanacaktır. Olimpik standartlar ve kalitede inşaatı devam eden bu proje içerisinde 25 metre uzunluğunda ve altı kulvarlı yarı olimpik kapalı yüzme havuzu bulunacaktır. 

Bu projeyi hayata geçirmemizdeki asıl amacımız gençlerimizi ve çocuklarımızı spora yönlendirmek, onları kötü alışkanlıklardan korumaktır. Eğitimciler nezaretinde çalışmalar yapacak olan gençlerimiz ve çocuklarımız kendilerini bu tesis sayesinde yüzme sporu müsabakalarına hazırlayacaklardır. Belediye olarak spora ve sporcuya verdiğimiz önemin bir göstergesi de olan bu projemiz ilçede diğer spor dallarına verdiğimiz önemi işaret etmektedir. İlçemizde faaliyet gösteren ve belediye olarak bizim de destek verdiğimiz tüm spor dallarının yanı sıra yüzme sporuna da bu tesisle birlikte başlatmak istiyoruz.Çalışmalarını bu tesiste sürdürecek olan sporcularımız kendilerini şampiyonalara hazırlayacaklardır.

Bu projemizin hayata geçmesinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’a sonsuz şükranlarımı sunuyorum” diyerek çalışmaların bir an evvel tamamlanması için desteklerinin süreceklerini iletti.
Haber Özel: Recep Dikici


Şuhut'ta Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi’nde Sona Gelindi.

Şuhut'ta Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi’nde sona gelindi.