Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı İsmail Aydoğuş, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor. MHP'li Aydoğuş'a Şuhut Sanayi Sitesi esnafın ilgisini yoğun olması dikkat çekiyor. 
 

Bölgede yoğun ilgi gören İsmail Aydoğuş, çalışmalar kapsamında Sanayi Sitesinde esnaf ziyareti gercekleştirdi. Esnafların istek ve taleplerini dinleyen Aydoğuş sıkılmadık el bırakmayarak esnafları tek tek ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette misafirperverliklerinden dolayı Sanayi Sitesi esnaflarına teşekkürlerini ileten MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı İsmail Aydoğuş her daim esnaflarımızın yanlarında olacaklarını söyledi. 

Esnafın bağrına bastığı Aydoğuş; Seçildiğimizde de bu memlekette yaşayacağız ve hiçbir zaman esnaf ve sanatkârlarımızla bağımızı koparmayacağız diye ifade etti. .

Seçime sayılı günler kala yoğun tempo ile çalışmalarını sürdüren MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı İsmail Aydoğuş ziyaretlerine devam edeceğini belirtti.
Aydoğuş'a esnaf ziyareti esnasında, MHP Şuhut İlçe Başkan Abdullah Zeybek, İGM Üyesi Ali Altan ve partili üyeler eşlik etti.


Şuhut'ta Sanayi Esnafı MHP'li Aydoğuş'u Bayrına Bastı

Şuhut'ta Sanayi Esnafı MHP'li Aydoğuş'u Bayrına Bastı