Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde 3 Şubat Regaip Kandili dolayısıyla Şuhut Müftülüğü tarafından Regaip Kandili'ne özel etkinlik düzenlendi.


 

Şuhut Belediye Düğün salonu'nda düzenlenen Regaip Kandili özel programına, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Karaadilli Belediye Başkanı Mesut Ulusoy, Şuhut İlçe Müftüsü Fatih Aytekin, İl Genel Meclisi Üyesi Gültekin Özdemir, Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu, Şuhut Muhtarlar Derneği Başkanı Fevzi Akar, ilçe ve köy imam hatipleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Şuhut Müftülüğü Korosu ve imam hatipleri tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahiler, gösteri ve şiir dinletisi vatandaşlar tarafından huşu içerisinde dinlendi.
Kur'an-ı Kerim Tilaveti, Mevlid-i Şerif ve ilahilerin ardından İlçe Müftümüz Fatih Aytekin, geceye dair sohbette bulundu. 


Şuhut Müftüsü Fatih Aytekin sohbette yapmış olduğu açıklamalarda, "Aziz kardeşlerim gençler görüyorum her yaştan. Necip Fazıl'ın ifade ettiği gibi gençlik tanısına aynen uyuyor. Bir gençlik bir gençlik bir gençlik zaman bendedir. Ve mekan bana emanettir. Şuuruna sahip bir gençlik görüyorum. Bir gençlik kim var denildiğinde sağına soluna bakınmadan ben varım fert fert deme şuuruna sahip gençlik görüyorum karşımızda. Hamdolsun rabbil alemin. Recep ayının birinci gecesini değerlendirmek adına şuuru seraset ettiğimiz 3 ayları idrak etmek adına güzelce karşılamak misafir etmek adına ben varım dediniz ve bu davete icabet ettiniz. Allah hepinizden razı olsun. Aziz kardeşlerim hakikaten Allahu Teala'nın tabiri caizse kullarına ikramiye verdiği aylara eriştik. Bu aylar müstesna" ifadelerine yer verdi. Ayrıca Şuhut Müftülüğü koro ekibi tarafından düzenlenen sema gösterisi katılımcılar tarafından tam not aldı.
Haber: Recep Dikici

 

 


Şuhut'ta Regaip Kandili Huşu İçerisinde İdrak Edildi

Şuhut'ta Regaip Kandili Huşu İçerisinde İdrak Edildi