Şuhut’ta Maske,Mesafe ve Hijyen Denetimi

Şuhut’ta Maske,Mesafe ve Hijyen Denetimi ilçe genelinde sıklaştırıldı.İç İşleri Bakanlığının tüm yurtta başlattığı maske denetimi Şuhut’ta da gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığı genelgesiyle birlikte ülke genelinde başlayan koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Şuhut'ta da denetimler yapıldı. Şuhut Kaymakamı Erkan Kaçmaz ve Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt  liderliğindeki ekip; sokaklar, fırınlar, manavlar ve pazarda  maske, mesafe ve hijyen denetimi yaptı.

İçişleri Bakanlığı Covid -19 tedbirleri kapsamında yapılacak denetimlerle ilgili dün 81 il valiliğine genelge gönderdi. Genelge doğrultusunda Şuhut'ta da polis ve zabıta ekipleri harekete geçerek maske, mesafe ve hijyen denetimi yaptı. Şuhut Çarşı Merkezinden başlayan denetimlere, Şuhut Kaymakamı Erkan Kaçmaz, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt da katıldı. Vatandaşların yoğun olarak bulunduğu yerleri tek tek denetleyen ekipler, kurallara uymayanlara uyarılarda bulundu. Kaymakam Kaçmaz ve Başkan Bozkurt'ta denetimler sırasında hem vatandaşlarla sohbet etti hem de kurallara uymaları gerektiğini söyledi. 

Haber: Recep Dikici 

 


Şuhut'ta Maske, Mesafe ve Hijyen Denetimi

Şuhut'ta Maske, Mesafe ve Hijyen Denetimi