Afyonkarahisar'ın Şuhut Canlı Hayvan Pazarında Kurban Bayramına sayılı günler kala hareketlilik yaşandı. Kurban Bayramına sayılı günler kala Şuhut Canlı Hayvan Pazarında kurbanlıklar görücüye çıktı. 

Kurban pazarında 200 kilolu büyükbaş hayvan 18 ile 21 bin lira arasında alıcı bulduğu belirtildi. 

Şuhut Canlı Hayvan Pazarında Kurban Bayramına sayılı günler kala vatandaşlar sabah erken saatlerde kurban pazarına gitti. Görücüye çıkan kurbanlıklar 200 kilosu 18 ile 21 bin lira arasında fiyatının değiştiğini belirtti. 
Büyükbaş hayvan pazarına kurbanlık almaya gelen İbrahim Salman konu ile ilgili açıklamalarında, "Hayırlı uğurlu olsun mal almaya geldik nasip olursa. Almaya uğraşıyoruz pazarlık yapıyoruz. Fiyatlar 18, 20, 22 civarında fiyatlar normal yani aşırı taşkın bir şey yok. Alıyoruz işte pazarlık ediyoruz şimdi" dedi. 

Büyükbaş Hayvan Pazarına kurbanlık almaya gelen Hasan Aşkın ise konu ile ilgili açıklamalarında, "Kurbanlık alıyoruz 18,5 bin liradan bir düve aldık. Sabah erken saatte 7'de buraya geldik. Bakalım göreceğiz dengeler bir şey yok ki" dedi. 

Büyükbaş Hayvan Üreticisi İsmail Ölmez de konuyla ilgili açıklamalarında, "Şu anda mallarımızı erken saatler de buraya getirdik. Satışlarda iyi talep var Allah bereket versin olduğu kadar. Sattık mallarımızı 200 kilolu hayvanlarımızdan sattık 180 kilolu hayvanlarımızdan sattık. 18 ile 21 bin lira arasında malımızı sattık değerlendirdik. Hayvan parası ayrılmaz biraz durgun ama yine de alışveriş var" dedi. 

 


Şuhutta Kurban Pazarında Kurbanlıklar Görücüye Çıktı

Şuhutta Kurban Pazarında Kurbanlıklar Görücüye Çıktı