-Afyonkarahisar'da kilosu 10 liraya kadar düşen hamsi balığına yoğun talep
Balıkçı esnafı: Hamsi balığı korona virüse iyi geliyor 

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde havaların soğumasıyla birlikte  tezgahlardaki hamsi fiyatının 10 liraya kadar düşmesi vatandaşın yüzünü güldürdü. Balıkçı esnafları ise hamsi balığının koronavirüsü ilaç gibi geldiğini söyledi. 

Şuhut'ta 30 liraya satılan hamsi balığın kilogram fiyatının 10 liraya düşmesi sonrasında vatandaşlar ucuz balık yemek için balıkçı tezgahlarına akın etti. Fiyatlardan oldukça memnun olan vatandaşlar hamsi balığına yoğun ilgi gösterdi. Balıkçı esnafı satışlardan oldukça memnun olduklarını dile getirirken hamsi balığının ise koronavirüs salgınına karşı ilaç gibi geldiğini belirtti.

Balıkçı Esnafı Sercan Balıkçı konu ile ilgili açıklamalarında, ''Her derde deva şifa kardeşim. 10 liraya hamsi balığı gel kardeşim gel'' dedi. 

Balıkçı Esnafı Tugay Kaplan ise konuyla ilgili açıklamalarında, ''Karadeniz hamsi balığı virüsü önlüyor. Balıklar virüsü önlüyor arkadaşlar'' dedi. 

Balıkçı Esnafı Şükrü Balcı konuyla ilgili açıklamalarında, ''Hamsi balığının fiyatı 10 ile 20 lira arasında değişiyor. Yüksek biraz daha indirim olsa iyi olur. Bizde indirimin olmasını tercih ederiz. Hamsi balığının koronavirüs salgınına karşı iyi geldiğini söylüyorlar. Omega 3 var ya ondan olabilir'' sözlerine yer verdi. 


Şuhut'ta kilosu 10 liraya kadar düşen hamsi balığına yoğun talep

Şuhut'ta kilosu 10 liraya kadar düşen hamsi balığına yoğun talep