Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde İstiklal Marşı'nın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabulünün 101. yıldönümü ve Vatan Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u Anma programı  düzenlendi.

Şuhut Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen proğrama Şuhut Kaymakamı Lokman Düzgün, Şuhut Belediye Başkan V. Abdullah Zeybek, Karaadilli Belediye Başkanı Mesut Ulusoy, ilçe protokolü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Programda öğretmenler ve öğrenciler tarafından hazırlanan şiirler okundu, hazırlanan gösteriler sergilendi. Öğrencilerin birbirinden güzel gösterileri izleyiciler tarafından tam not aldı.

Proğram sonunda 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma günü nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Kaymakam Düzgün ve protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi. 
Şuhut Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen İstiklal Marşı'nın Kabulünün 101. Yıl Dönümü ve Vatan Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u Anma Proğramı günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. 
Haber: Recep Dikici 

 


Şuhut'ta İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Proğramı Düzenlendi

Şuhutta İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoyu Anma Proğramı Düzenlendi