Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde İlköğretim Haftası minik öğrencilerin birbirinden güzel gösteri ve etkinlikleri ile coşkuyla kutlandı. 

Cumhuriyet İlkokulu'nda düzenlenen İlköğretim Haftası programına, Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu, Şuhut İlçe Emniyet Müdür Vekili Onur Bayram, Şuhut İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Yunus Tosun, İl Genel Meclisi Üyesi Ali Altan, Gaziler Derneği Başkanı Eftar Aslan, protokol üyeleri, eğitim camiası ve çok sayıda öğrenci ile birlikte velileri katıldı.

İlköğretim haftası kutlama merasimi programının açılış konuşmasını gerçekleştiren Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han kürsüde bulunduğu açıklamalarında, "Kıymetli öğretmenlerimiz, kıymetli velilerimiz ve çok değerli öğrencilerimiz hepiniz hoş geldiniz gününüz hayırlı güzel bereketli olsun inşallah. Yeni eğitim öğretim yılını sizlere bizleri Şuhut'umuza ve ülkemize hayırlı olsun. İnşallah başarılı bir eğitim hayatı  eğitim yılı olmasını temenni ediyorum. Aramıza yeni katılan öğrencilerimize hoş geldin demek istiyorum. Öğretmenlerinizin sıcak kollarına geldiniz. Yeni aileleriniz olacak belki annenizden babanızdan çok onları göreceksiniz. O yüzden yeni başlayan çocuklarımıza hoş geldiniz demek istiyorum. Devam eden kıymetli öğrencilerimize de hayırlı olsun demek istiyorum. Sizler zaten yeni başlayanlar için biraz daha tecrübelisiniz. Okulun ne kadar güzel bir yer olduğunu sizin gelişmeniz için ülkemize vatanımıza değerlerimize sahip çıkacak kıymet verecek güzel eğitimler almanızı öğretmenlerinizin sizler için ne kadar çabaladığını siz zaten biliyorsunuz. O yüzden başarılarınızın ve gayretlerinizin artarak devam etmesini diliyorum. Velilerimize tekrar hoş geldin demek istiyorum çocuklarınız bizlere emanet. Türk eğitim sistemine emanet. Son derece kaliteli bir eğitim müfredatı içerisinde çocuklarımıza eğitim veriyorlar. Gözünüz arkada kalmasın ben de bir öğrenci velisiyim öğretmenlerimize sonuna kadar güveniyoruz. Çocuklar nasıl emin ellerde aklınız fikriniz rahat olsun diyoruz. 2022- 2023 yeni eğitim öğretim yılının hem öğrencilerimize hem öğretmenlerimize hem velilerimize hem ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Buralara kadar teşvik ettikleri için kıymetli velilerimize protokol üyelerimize teşekkür ediyorum hepinizi Allah'a emanet ediyorum" dedi. 
Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinin birbirinden güzel etkinlikleri ile devam eden ilköğretim haftası kutlamalarında Belinay Altıkulaç, İbrahim Kılıçkaya ve Mehmet Akmansoy'un okumuş olduğu şiirler ise protokol üyeleri ve katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. 
Cumhuriyet İlkokulu bahçesinde düzenlenen ilköğretim haftası programı günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.


Şuhut'ta İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı

Şuhut'ta İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı