Şuhut'ta Camiler ve Din Görevlileri Haftası Proğramı Düzenlendi
Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde Şuhut Müftülüğü tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla program düzenlendi. 
Şuhut Belediyesi Şelale Düğün Salonu'nda düzenlenen proğrama, Şuhut İlçe Kaymakamı Harun Reşid Han, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Şuhut İlçe Müftüsü Fatih Aytekin ve çok sayıda din görevlisi ile birlikte müftülük personeli katıldı. Kur'anı Kerim tilavetiyle başlayan ikram programında Şuhut İlçe Müftüsü Fatih Aytekin günün anlam ve önemine binaen konuşmalarında, "Camiler dini hayatımızın en değerli mekanlarıdır. Camiler birliğimizi, kardeşliğimizin adresidir" diyerek sözlerini tamamladı. 


Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ise din görevlilerinin toplumsal yaptık yerine temas ederek görev hayatlarında başarılar diledi. 
Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han'da günün anlam ve önemine binaen konuşmalarında, din görevlisi olmanın çok değerli ve bir o kadar önemli olduğundan bahsederek sorumluluklarının ne kadar ağır olduğundan bahsetti. Yapılacak bir hatanın insan kaybetmek anlamına geleceğini ifade eden Kaymakam Han emekli olan din görevlilerine sağlık afiyet dilerken görevde olanlara başarılı vazifeler diledi. 
Haber: Recep Dikici


Şuhut'ta Camiler ve Din Görevlileri Haftası Proğramı Düzenlendi

Şuhut'ta Camiler ve Din Görevlileri Haftası Proğramı Düzenlendi