Şuhut'ta düzenlenen Büyük Taarruz'un 101. Yılı etkinliklerine Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve Gençlik Merkezi gençleri büyük ilgi gösterdi.
 

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde, Büyük Taarruz'un 101. Yılı kutlamaları coşkuyla devam ediyor. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet Ertürk ve 500 gencin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikler, ilçe emniyet müdürlüğünden Atatürk Evi'ne yürüyüşle başladı.
Etkinliklere; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu da katıldı. Gençlik Merkezi gençleriyle bir araya gelen protokol üyeleri, Büyük Taarruz'un 101. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Şuhut'ta düzenlenen programlara iştirak etti.


 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Vali Kübra Güran Yiğitbaşı ve İl Gençlik ve Spor Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'nun gençlerle bir araya gelerek etkinliklere katılması, gençlerin milli ve manevi değerlere sahip çıkmasının önemini vurguladı. Etkinliklerde, Büyük Taarruz'un 101. Yıl dönümü coşkusuyla bir araya gelen gençler, milli birliğe ve beraberliğe olan inançlarını bir kez daha dile getirdi.
İl Müdürü Kasapoğlu yaptığı açıklamada: “Şuhut ilçesindeki etkinlikler, Büyük Taarruz'un anlam ve önemini genç nesillere aktarma amacıyla gerçekleştirilirken, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz. Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve diğer protokol üyelerinin katılımıyla ayrı bir anlam kazandı” dedi.


Şuhut'ta Büyük Taarruz'un 101. Yılı Kutlamaları yapıldı

Şuhut'ta Büyük Taarruz'un 101. Yılı Kutlamaları yapıldı