Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve protokol üyelerinin katılımlarıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Profesör Dr. Veysel Eroğlu İş Merkezi bahçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Eski Orman ve Su İşleri bakanlığı Profesör Dr. Veysel Eroğlu'nun yanı sıra, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Şuhut Kaymakamı Erkan Kaçmaz, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Şuhut İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Hasan Yassıkaya, Şuhut İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Dağaslan, AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Ali Diren, AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Kebeli, İGM Üyeleri Umut Eroğlu, Gültekin Özdemir, Ali Altan, protokol Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşma töreni, protokol üyelerinin günün anlam ve önemine binaen konuşmaları ile devam etti. Daha sonra protokol üyeleri vatandaşlar ile bayramlaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi.


Şuhut'ta Bayramlaşma Töreni

Şuhut'ta Bayramlaşma Töreni