Başkan Erdoğdu Yeniden Güven Tazeledi 
Afyonkarahisar'ın Şuhut Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin yapılan seçimli olağan genel kurulunda mevcut başkan Necati Erdoğdu yeniden güven tazeledi.

Şuhut Düğün Salonu'nda kurulun divan başkanlığını 20. Bölge Birlik Başkanı Mehmet Bağbayan yaptı. Kooperatife kayıtlı 600 üyeden 150 üyenin oy kullandığı genel kurulda mevcut Başkan Necati Erdoğdu 3 yıllığına tekrar başkan seçilerek güven tazeledi. 


Şuhut Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Necati Erdoğdu'nun yeniden güven tazelediği Şuhut Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kuruluna 20. Bölge Birlik Başkanı Mehmet Bağbayan, Afyonkarahisar Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı İbrahim, Eroğlu, Şuhut Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Akdağ, Şuhut Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı Mahmut Öz, Milliyetçi Hareket Partisi Şuhut İlçe Başkanı Abdullah Zeybek, esnaf ve STK temsilcileri katıldı. Tek liste olarak Şuhut Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kuruluna giren Mevcut Başkan Necati Erdoğdu, oyların tamamını alarak yeniden güven tazeledi.


Şuhut'ta Başkan Erdoğdu Yeniden Güven Tazeledi

Başkan Erdoğdu Yeniden Güven Tazeledi