Ali Kınık, Türk halk müziğinin önde gelen isimlerinden biri olarak Şuhut Zafer Şenliklerinin 2. akşamında muhteşem bir sahne performansı sergiledi. Sahneye çıkan ve türküleriyle kalpleri fetheden Ali Kınık, dinleyicilere inanılmaz anlar yaşattı. Binlerce Şuhut'lu, Şuhut Meydanında coşkulu atmosferinde gerçekleşen konserde, Ali Kınık'ın sevilen eserlerine eşlik etti. Ayrıca Şuhut Belediye Hisarspor Kulüp Başkanı Abdullah Zeybek ve Başkan Yardımcısı Necati Kebeli tarafından Türk Halk Müziği Sanatçısı Ali Kınık'a takımın forması hediye edildi.

Şuhut Meydanında düzenlenen açık hava konserine, Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı Oğuz Kaan Diler, MHP Şuhut İlçe Başkanı Ali Durmaz, MHP Şuhut İGM Üyesi Ali Altan, AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sabri Yaşar, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu ve binlerce vatandaş katıldı.

Ev sahipliğini yaptığı Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt konuyla ilgili açıklamalarında, "Biraz sonrada vatan millet sevdalısı Ali Kınık beyefendi bizlerle beraber olacak. Teşriflerinden dolayı burada şükranlarımı arz ediyorum. Tabi onun ekibi de burada hazırlanıyorlar onlara da şükranlarımı arz ediyorum. Sizleri güzel eğlenceli hoş heyecanlı bir programla başbaşa bırakıyorum. Tabii söylenecek çok şey var ama çok fazla ayakta bekletmek istemiyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağolun var olun ayaklarınıza sağlık. Allah'a emanet olun efendim" dedi.

Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han ise konuyla ilgili açıklamalarında, "İlçelerimizden Afyon merkez'den çok fazla kişinin geldiğini biliyorum. Böyle güzel bir kalabalıkla Şuhut halkıyla sizlerle beraber bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Ayaklarınıza sağlık uzaktan yakından gelen genç kardeşlerimize, hanımefendilerimize, beyefendilerimize, çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum. Güzel bir birliktelik için bugün bir araya geldik. Ali Kınık hepimizin bildiği gibi ilçemizin bildiği bir sanatçı. Bizimde üniversite yıllarımızda lise yıllarımızda dinleyip efkarlandik diyebiliriz. Hepinizin ayaklarınıza sağlık. Geceniz hayırlı uğurlu güzel bereketli olsun. Hep sağlıklı huzurlu hep böyle güzel günlerde Allah bizi var etsin inşallah. Ayaklarınıza sağlık" dedi.


Şuhut'ta Ali Kınık Rüzgarı Esti

Şuhut'ta Ali Kınık Rüzgarı Esti