Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öğrencilerin gerçekleştirdiği birbirinden güzel etkinlikleriyle coşkuyla kutlandı.

Şuhut Şehir Stadyumu’nda düzenlenen kutlama programına, Şuhut Kaymakam Vekili , Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Betül Büyükkılıç, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Cumhuriyet Başsavcısı Nurullah Bural Şuhut İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Yunus Tosun, Şuhut İlçe Emniyet Müdürü Onur Bayram, Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu, Şuhut İlçe Spor Müdürü Ahmet Başkurt, Şuhut İlçe Müftüsü Fatih Aytekin, STK temsilcileri, eğitim camiası, öğrenciler ile birlikte aileleri katıldı. 

 

 

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Kaymakam Vekili Büyükkılıç, Başkan Bozkurt ve Başsavcı Bural'ın öğretmen ve öğrencileri selamlaması ile devam etti. Öğrencilerin okuduğu birbirinden güzel şiirler kutlamalarda izleyicilere mest ederken protokol üyeleri ise çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti. Gazipaşa Ortaokulu ve Cumhuriyet İlkolulu ögrencilerinin 100. Yıl gösterisi ise protokol üyeleri ve izleyiciler tarafından tam not aldı.

Haber: Recep DİKİCİ

 


Şuhut'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı

Şuhut'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı