Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı yapılan çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı. 
 

Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışının 104’üncü yılında, tüm yurtta olduğu gibi Şuhut'ta da 19 Mayıs coşkusu yaşandı. Kutlamalar, Atatürk Parkı'nda sabah saat 09.30’da Şuhut Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Başkurt ve iki genç tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. 


 

Atatürk Parkı'nda düzenlenen törenin ardından Şuhut Anadolu Lisesi Spor Salonunda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri devam etti. Burada minik çocukların ve gençlerin birbirinden güzel gösterileri izleyiciler tarafından ilgiyle izlendi. Şuhut Anadolu Lisesi Spor Salonundaki kutlamalar şiirlerin okunması ve gösterilerle devam etti. Okullar arasında düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. 
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. 

 


Şuhut'ta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Şuhut'ta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı