Bir önceki dönem Orman ve Su İşleri Efsane Bakanı Deprem Komisyon Başkanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Adalet ve Kalkınma Partisi Şuhut Belediye Başkan Adayı İbrahim Eroğlu'nu baba ocağı Şuhut ilçemizde, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları çerçevesinde Şuhut'lu esnaf ve vatandaşlar bağrına basarken, Efsane Bakan Eroğlu ise yerel seçimlerde partisinin belediye başkan adayına destek istedi.

Orman ve Su İşleri Bir Önceki Dönem Efsane Bakanı Depremden Sorumlu Komisyon Başkanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve AK Parti Şuhut Belediye Başkan Adayı İbrahim Eroğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında geldiği memleketi Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde, partisinin Şuhut İlçe Teşkilatı tarafından ilçe çarşı merkezinde karşılandı.

AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Harun Korkmaz ve AK Partililer ile birlikte esnafı ziyaret eden Eroğlu, AK Parti Şuhut Belediye Başkan Adayı İbrahim Eroğlu için destek istedi. Esnafların dükkanlarını tek tek ziyaret ederek sıkıntılarını dinleyen Eroğlu, ziyareti sırasında günün anlam ve önemine binaen konuşmalarında, "Etkinlikte konuşan İbrahim Eroğlu, AK Parti Hükümetleri döneminde son 21 yılda Şuhut'a 2,5 Milyar ₺'lik muazzam yatırımlar yapıldığını belirterek sözlerine, Şuhut'un kalkınması ve gelişmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. AK Parti'nin liderliğinde ülkemizde gerçekleşen bu büyük değişim ve dönüşüm sürecinde Şuhut'u daha ileriye taşımak için projelerimizi hayata geçireceğiz" dedi.

AK Parti Şuhut Belediye Başkan Adayı İbrahim Eroğlu ise konuyla ilgili açıklamalarında, "ŞUHUT

Tarihi bir Gün

Yaptığı yatırımlarla ilçemizin her köşesine iz bırakan Bakanımız Prof.Dr.Veysel Eroğlu ilçemizi ziyaret etti.

Bizleri bağrına basan,gönülden seven, teveccüh gösteren kıymetli esnafımız ve hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum.

Şuhut’un Altın Çağı Başlıyor…

HazırızKararlıyız" sözlerine yer verdi.

Şuhut Postası Haber Merkezi


Şuhutlular AK Partili Eroğlunu Bağrına Bastı

Şuhutlular AK Partili Eroğlunu Bağrına Bastı