AK Parti Şuhut İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Şehit İbrahim Imış Mesire Alanında AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve Kadın Kolları üyelerinin katılımlarıyla istişare toplantısı düzenledi.

AK Parti Şuhut İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Ak başkanlığında Şehit İbrahim Imış Hors Mesire Alanında geniş kapsamlı istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya, AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, AK Parti Şuhut İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Ak, AK Parti Şuhut İlçe Kadın Kolları Eski Başkanı Zübeyde Balı, AK Parti İlçe Kadın Kolları YönetiKurulu Üyeleri ve partili üyeler katıldı. 

AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk konu ile ilgili açıklamalarında, "Bugün burada AK Parti ilçe kadın kolları teşkilatımızın düzenlemiş olduğu toplantıya misafir olarak katıldık. Sağ olsunlar Hatice hanım yönetim kurulu üyelerimizle, mahalle başkanlarımızla, köy başkanlarımızla beraber teşkilat toplantısı düzenlemişler. Toplantımız kalabalık gündemimiz yoğun öyle olunca böyle güzel bir mekan tercih etmişler. Açık havada olması pandemi şartlarına daha uygun olur diye. AK Parti Şuhut İlçe Kadın Kolları başkanımıza teşekkür ediyorum. Haliyle teşkilatımız kalabalık Kadın Kolları başkanımız böyle güzel bir organizasyon yaptığı için ve tüm teşkilatımızı bir araya getirdiği için önümüzdeki dönem gündemi oluşturduğu için. Tüm teşkilatımızla beraber çalışmalarımız değerlendirdik kararlaştırdık.  Biz kadınlarımızla sandık üyelerimizle, mahalle başkanlarımızla ve köy başkanlarımızla birlikte sadece seçim zamanında değil seçim dışında da sahalardayız. 2. Olarakta malumunuz ülkemizin bir kısmında Kastamonu, Karabük, Bartın ve Sinop'ta meydana gelen sel felaketleri ve yaşanan orman yangınlarında yaşamlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Zarar gören vatandaşlarımıza da geçmiş olsun diliyorum" dedi. İnşallah tüm afetlerin ve yangınların Türkiye olarak beraber üstesinden geleceğiz" dedi. 

AK Parti Şuhut İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Ak ise konuyla ilgili açıklamalarında, "Biz AK Parti Şuhut İlçe Kadın Kolları olarak yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve köy başkanlarımızla birlikte pandemi şartları dolayısıyla açık havada bir toplantı düzenledik. Biliyorsunuz gündemimiz çok yoğun gerek seller gerek yangınlar böyle konularda devletimiz sahada Allah'a şükürler olsun her türlü imkanı sağlamaktalar. Bizler de burada dualarla onlara destek olmaktayız. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyoruz. Kalanlara ise kolaylıklar diliyoruz. Gerçekten çok zor bir dönemden geçiyoruz. Allah yardımcıları olsun" dedi.

 


Şuhutlu Ak Kadınlardan İstişare Toplantısı

Şuhutlu Ak Kadınlardan İstişare Toplantısı