Şuhut/Afyonkarahisar bölünmüş kara yolunda yapılan ihaleyi kazanan Hİ-KA İnşaat yarıda kalan bölünmüş yolun tamamlanması için yol yapım çalışmalarına hızlı başladı.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun yoğun girişimleri sonucunda hesapta olmamasına rağmen projeye dâhil edilen Şuhut-Afyonkarahisar bölünmüş yol ihalesinin yapılmasının ardından ihaleyi kazanan Hİ-KA İnşaat yol yapım çalışmalarına hızlı başladı.

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Geçtiğimiz aylarda Şuhut/Afyonkarahisar bölünmüş yolundaki çalışmaları yerinde incelemişti. Şuhut ilçemizin gururu Eski Orman ve Su İşleri Bakanımız AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret edip bölünmüş yolun bu yaz bitirileceği konusunda söz almıştı. Milletvekili Eroğlu’nun girişimlerinin sonuç vermesinin ardından Şuhut-Afyonkarahisar bölünmüş kara yolunda çalışmalar hızlı bir şekilde başladı. Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, bölünmüş yol çalışmalarının başlamasıyla birlikte sahada incelemelerde bulundu. Şuhut/Afyonkarahisar bölünmüş kara yolu projesinde emeği geçen başta Orman ve Su İşleri Eski Bakanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu başta olmak üzere Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven’e teşekkürlerini iletti. 

Bizde Şuhut Postası ekibi olarak kıymetli bakanımız AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu başta olmak üzere AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven’e hizmetlerinden dolayı en içten dileklerimizle teşekkürlerimizi iletiyoruz.

 

 


Şuhut/Afyon Bölünmüş Yolunda Çalışmalar Başladı

Şuhut-Afyonkarahisar bölünmüş yol ihalesi yeniden yapılarak çalışmalara başlandı.