Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçe Kaymakamlığı ve Şuhut Gönüllüleri işbirliği ile Afyonkarahisar Valiliği'nin başlatmış olduğu 'Afyondaherevbirokul' projesi kapsamında 150 öğrenciye çalışma masası ve 650 öğrenciye kırtasiye seti ulaştırıldı. 

Şuhut Kaymakamlığı ve Şuhut Gönüllüleri işbirliği ile Afyondaherevbirokul proje kapsamında öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak amacıyla 150 öğrenciye çalışma masası, 650 öğrenciye ise kırtasiye setini öğrencilere ulaştırmaya devam ediyor. Öğrenciler çalışma masası ve kırtasiye setlerini karşılarında görünce duygu dolu anlar yaşarken, aileler ise Şuhut Kaymakamlığı ve Şuhut Gönüllüleri'ne teşekkürlerini iletti. 

Şuhut Kaymakamı Erkan Kaçmaz proje ile ilgili açıklamalarında, ''Şuhut Kaymakamlığımız ve Şuhut Gönüllülerimiz olarak Afyondaherevbirokul projesi kapsamında  150 öğrencimize çalışma masalarına ulaştırırken 650 öğrencimize ise kırtasiye setlerini ulaştırmanın sevincini yaşıyoruz. Eğitime verdiğimiz önemin azimli çalışmalarımız neticesinde meyvelerini alacağımızı öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmelerini sağlayacağımızı emin ediyorum'' sözlerine yer verdi. 

Haber: Recep Dikici


Şuhut Kaymakamlığı ve Şuhut Gönüllülerinden eğitime anlamlı destek

Şuhut Kaymakamlığı'ndan eğitime anlamlı destek