Şuhut Kaymakamlığı ve Afyon Gün FM işbirliğinde Şuhut Kadın Kültür Evi’nde Afyonkarahisar Tabip Odası Başkanı Dr. Alev Türe’nin konuşmacı olarak katıldığı bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte Dr. Türe katılımcı kadınlara korona virüsle mücadelede yapılması gerekenleri ve mesleki tecrübelerini anlattı.

“Sosyal mesafe, maske ve hijyen çok önemli”
Sosyal mesafe, maske ve hijyenin çok önemli olduğunu kaydeden Dr. Türe, katılımcı kadınlara korona virüse dair önemli bilgiler aktardı. İzleyiciler Dr. Türe’ye hastalıkla ilgili aklına takılan soruları da sorma şansı yakaladılar.
Pandemi kurallarına riayet edilen etkinlik katılımcılardan tam not aldı.
Etkinliğe Şuhut Kaymakamı Erkan Kaçmaz, eşi Hakim Özgül Kaçmaz, Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar ile çok sayıda kadın katıldı.
Şuhut Kaymakamı Erkan Kaçmaz etkinliğin düzenlenmesinde emekleri nedeniyle Afyonkarahisar Tabip Odası Başkanı Dr. Alev Türe ve Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar’a el emeği birer tablo hediye etti.
Etkinlik öncesi Afyonkarahisar Tabip Odası Başkanı Dr. Alev Türe ile Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar Şuhut Kaymakamı Erkan Kaçmaz’ı makamında da ziyaret ettiler. Kaçmaz daha sonra Dr. Türe ile Akar’a yapımı süren Şuhut Keşkek Evi’ni gezdirerek çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.
“Etkinliklerin devamı gelecek”
Etkinlikle ilgili değerlendirmede bulunan Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar, “Sn. Kaymakamımızın destekleri ve radyomuz işbirliğinde Şuhut Kadın Kültür Evi’nde yaptığımız bu etkinliklerin devamı gelecek. Alanında öncü olan isimleri Şuhutlu kadınlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz. Afyonkarahisar Tabip Odası Başkanı Dr. Alev Türe’nin katıldığı bu ilk etkinliğimiz oldukça ilgi gördü. Sn. Türe’ye çok teşekkür ederim. Yine Kadın Kültür Evleri projesini hayata geçiren Sn. Valimiz Gökmen Çiçek ve değerli eşlerine, Şuhut Kaymakamımız Sn. Erkan Kaçmaz ve değerli eşlerine teşekkürlerimi sunuyorum. Kadın Kültür Evlerimize sahip çıkalım” şeklinde konuştu.

 


Şuhut Kadın Kültür Evinde Anlamlı Etkinlik

Şuhut Kadın Kültür Evinde Anlamlı Etkinlik