Afyonkarahisar'ın Şuhut Kaçep Kadın Aile Çocuk Engelli Kadın Kolları Başkanı Ümran Avşar ve yönetim kurulu üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezini ziyaret ederek burada çeşitli temaslarda bulundu. 

Şuhut Kaçep Kadın Aile Çocuk Engelli Kadın Kolları Başkanı Ümran Avşar ve yönetim kurulu üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezini ziyaret ederek Milliyetçi Hareket Partisi KAÇEP Genel Başkanı Pelin Yılık ve MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak'ı makamında ziyaret etti. Genel Başkan Yılık ve Milletvekili Taytak ile bir süre hasbihal eden Başkan Avşar ve yönetim kurulu üyeleri Şuhut ilçemizde devam eden faaliyet ve çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı. Ayrıca Başkan Avşar, yönetim kurulu üyeleri ve Genel Başkan Yılık Milliyetçi Hareket Partisi Merhum Eski Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in kabristanını ziyaret ederek Kur'an-ı Kerim tilaveti okunarak dualar yapıldı. 


 

Genel Başkan Yılık ve Milletvekili Taytak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Başkan Avşar ve yönetim kurulu üyeleri ise misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. 
Ziyaret günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. 


 


ŞUHUT KAÇEP'TEN ANKARA ÇIKARMASI

ŞUHUT KAÇEP'TEN ANKARA ÇIKARMASI